UNAS ismertetőt és egy 10% kuponkódot küldünk emailben

Add meg email címed és segítünk felfuttatni kuponmarketinged az UNAS rendszerének segítségével. Sőt, most kapsz egy 10%-os kuponkódot is, melyet felhasználhatsz új webáruház nyitásához vagy UNAS szolgáltatásokhoz. Hetente küldünk további hasznos tanácsokat.

Katt ide a kuponkódért

Az UNAS Története

Ma már szinte nem is emlészünk azokra az időkre, amikor nem léteztek webáruházak. 2004 előtt Magyarországon csak a nagy cégeknek volt webáruháza, és sokan bele sem fogtak egy saját létrehozásába, mert költséges volt és rengeteg időt, energiát kellett beletenni. És itt jön a képbe az UNAS bérelhető webáruház rendszer. Hamar felismerték, hogy egy alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású rendszerükkel olyat vezetnek be a magyar piacra, amire még nem volt példa.

Mit tud ma az UNAS webáruház rendszere

Felsorolni sem tudnánk ebben a cikkben mennyi és milyen funkciókat kapsz, ha az UNAS bérelhető webáruház rendszerét választod saját webáruházad motorjának. Könnyen kezelhető adminisztráció felületen keresztül irányíthatod üzleted online jelenlétét. Korlátlan számú felhasználónak adhatsz jogosultságot, akik segítik a munkád. Fejlett termékkezelés segíti az akár 100 ezres termékkészlet kezelését. Rendelés követés, kategóriakezelés, online fizetés és még sorolhatnánk a rengeteg funkciót, de helyette nézd meg a teljes webáruház funkció listát itt.

Ingyenes tesztidőszak

Senki sem szeret fejest ugrani egy számára addig ismeretlen dologba, főleg, ha üzlete a tét. Van egy jó hírünk, nem is kell. Az UNAS webáruház rendszerét ingyen kipróbálhatod 30 napig.
A próbaidőszak lejárta után pedig egy igen kedvező árú csomagok közül választhatsz, melyet később természetesen bármikor egy kattintással módosíthatsz. Webáruház árakat itt találod.

Unas bérelhető webáruházrendszer számokban

A UNAS nem csak bérelhető webáruházat ad kezedbe

Egyedi design
Webáruházának kinézete bármikor alakítható, legyen az akár választható, akár teljesen egyedi design. A módosításokkal termékpalettájához, cége színvilágához, kisebb egyedi igényekhez igazítható a megjelenés.

Domain és tárhely
Minden weboldalnak, webáruháznak szüksége van tárhelyre. Az UNAS-tól nem csak tárhelyet, de domain nevet is vásárolhatsz új webáruházadnak.

Segítségnyújtás az UNAS-tól

Bármilyen problémád van, elakadtál, kérdésed van, az UNAS emberei számos helyen, platformon segítenek Neked megoldani a problémát. De, ami még fontosabb szinten aznap. Csatlakozz facebook csoportukhoz, ahol valós időben adnak segítséget minden kérdésre.