Bemutatkozó

A Kuponkódok.hu az Egyetlen magyar kézben lévő kuponoldal. Indulás óta ingyenesen elérhető bárki számára. Cégünk célja, hogy érvényes kuponkódokat és ajánlatokat gyűjtsön összes és rendszerezve tegye elérhetővé számodra. Az oldalunk segítségével jelentősen csökkentheted kiadásaid online vásárlásod során. Legyen az élelmiszer, ruházat, szépségápolás vagy akár utazás. Az oldalunkon található kuponkódok segítségével akár 10-20%, de akár 50-70% kedvezményt is kaphatsz, így mindig érdemes nálunk körülnézni.

Hogyan működik weboldalunk?

Nagyon egyszerű! Egyszerűen keresse meg a webáruházat, majd válassza ki a számára legmegfelelőbb kuponkódot vagy akciót. Miután kiválasztotta a kódot, egyszerűen másolja be azt a webshopban, általában a kosár oldalán, ahol érvényesítheti az ajánlatot, és máris élvezheti a kedvezményeket.

Az oldalunkon felhasználóink számos különböző kuponkódot találhatnak különböző webáruházakhoz. Kategóriába rendezve gyűjtjük ismert webáruházak és üzletek kuponkódjait. Ezek a kuponkódok változatos kedvezményeket nyújtanak, például árcsökkentést, ingyenes szállítást vagy ajándékot a vásárlás mellé. Érdemes körülnézned TOP50 oldalunkon is, mert itt tényleg remek kuponon vannak.

A felhasználók könnyedén rátalálhatnak a keresett kuponkódra a keresőmező segítségével, vagy böngészhetnek az oldalon az aktuális ajánlatok között. A kuponkódok használata rendkívül egyszerű: a felhasználóknak csak be kell másolniuk a kódot az adott webáruház oldalán, amikor a kiválasztott termékeket kosárba helyezik.

Időt takarítunk meg

Naponta többször talál, tesztel és publikál a csapatunk új kódokat. Ahelyett, hogy rengeteg időt veszítenél azzal, hogy keresgélsz a valóban működő kódok vagy kedvezmények után, látogass el közvetlenül a KuponKódok.hu-ra. Mindent elkövetünk azért, hogy az általunk listázott kódok valóban működjenek. Találtál egy kódot, amit mi esetleg elkerültünk? Minden oldalon megtalálható egy link, amelyen keresztül beküldheted nekünk a kódot áttekintésre.

Sok más kuponkód-oldal található. Miért éppen minket válassz?

A kedvezmények miatt, ugyanúgy mint Te is itt vagyunk.
Míg néhány kuponoldal tele van felbukkanó ablakokkal, hirdetésekkel és regisztrációval, mi arra törekszünk, hogy oldalainkat a lehető legtisztábbá, gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük.

Nekünk is fontos az az érzés, amikor egy működő kuponkódot találunk!
Megértjük, hogy frusztráló lehet, amikor kuponoldalak érvénytelen kuponkódokat tesznek közzé. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy valódi és működő ajánlatokat kínáljunk neked. Minden alkalommal, amikor használsz egy kupont, megkérdezünk, hogy működött-e. Így gondoskodunk arról, hogy valóban csak működő kedvezmények legyenek a rendelkezésedre.

Történetünk

A KuponKódok.hu olyan weboldal, ahol több száz online áruház kuponkódjait és kedvezményeit találhatod meg egy helyen. Felkutatjuk és elérhetővé tesszük a legújabb kedvezményeket.

Az oldal több, mint 15 éve működik és szolgálja ki a magyar internetezők és vásárlók igényeit. Szóval van bőven tapasztalatunk. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük, igazítottuk az oldalt a felhasználók és a partnerek igényeire szabva.
Eltökélt célunk volt ez az oldal megépítése, ahol tényleg Ingyen jutnak a felhasználók kedvezmény kuponokhoz és természetesen a partnerek minél könnyebben oszthassák meg a kuponjaikat, kedvezményeiket, ezzel potenciális vásárlókat szerezve. Az internet tele van hasonló kuponoldalakkal, ez tény. Viszont mi nem szerettünk volna egy lenni a sokból, és most sem akarunk. Az oldal a legmodernebb technológiákra épül, gyors, biztonságos.

Hogyan tartjuk fenn az oldalt

A csapatunk jutalékot kaphat a fizetéseink és költségeink fedezésére, amikor rákattintasz egy kuponkódra vagy ajánlatra, majd vásárlást végzel.