Kupon publikálása UNAS webáruházak részére

10% kedvezmény kupon webáruház nyitáshoz

Add meg email címed és segítünk felfuttatni kuponmarketinged az UNAS rendszerének segítségével. Sőt, most kapsz egy 10%-os kuponkódot is, melyet felhasználhatsz új webáruház nyitásához vagy UNAS szolgáltatásokhoz. Hetente küldünk további hasznos tanácsokat.

Nem sikerült, kérjük próbáld meg újra
Köszönjük, elküldtük a kuponkódot

Unas kuponkodok

Kuponok, mint marketing eszközök

Sok webáruház használja a kuponokat arra, hogy különféle kedvezményeket nyújtson a látogatóknak, így ösztönözve őket a vásárlásra. A kupon kedvezmények nagyon célzott reklámok, ellentétben a plakátokon vagy a tévében megjelenő hirdetésekkel.
Az Unas webáruház rendszerekben is számos, olyan marketing eszköz található, amelyek segítségével több látogatót szerezhetsz, vásárlásra buzdíthatod őket, és nem utolsó sorban ösztönözheted őket a későbbi visszatérésre. Az egyik ilyen eszköz a Kupon Kedvezmények, melyet megtalálsz Unas webáruház tulajdonosként az admin felületen, a Marketing » Kedvezmények menüpontban.

Add meg email címed és segítünk felfuttatni kuponmarketinged az UNAS rendszerének segítségével. Sőt, most kapsz egy 10%-os kuponkódot is, melyet felhasználhatsz új webáruház nyitásához vagy UNAS szolgáltatásokhoz. Hetente küldünk további hasznos tanácsokat.

UNAS kedvezmények menü

Hogyan segít neked a Kuponkódok.hu?

UNAS webáruház tulajdonosoknak lehetőséget biztosítunk az ott létrehozott kupon kedvezményeket megjeleníteni weboldalunkon. Oldalunkon való megjelenéshez elegendő akár egyetlen Kuponkód vagy egy promóciós link beküldése, ami nem igényel semmilyen befektetést. Már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle.

Miért előnyös neked, mint webáruház tulajdonosnak?

A mi előnyünk, a Te előnyöd. Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Oldalunkon való megjelenéssel tehát egy már elég jól szűrt vásárlói csoportot érhetsz el. Nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Küldj be kuponokat, akciós linkeket, amelyek felhasználhatóak a webáruházadban és egy rövid ellenőrzés után megjelenítjük oldalunkon. A beküldött kuponnal egyidőben létrejön partneri aloldalad, ahol további kedvezményeket, kuponokat küldhetsz be.
Nézd meg, hogyan néz ki egy partneri aloldal a kuponkodok.hu-n: Minta partneri oldal megtekintéséhez kattints ide

Mennyibe kerül?

Mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Több kupont töltenél fel egyszerre?

Amennyiben több kedvezmény kupont szeretnél megjelentetni oldalunkon, ezt könnyen megteheted. Lépj be az UNAS admin felületére és exportáld ki a kuponokat bármilyen formátumba. Ezután küld el nekünk emailben a kapcsolat[kukac]kuponkodok.hu email címre.
UNAS kupon export

Ha bármilyen kérdésed merül fel, lépj velünk kapcsolatba az alábbi lehetőségek egyikén:
Üzenj nekünk emailben itt