Fogalmak


Az itt felsorolt kifejezések magyarázata:
Szolgáltató: Laracom OG. (székhelye: 1150, Wien, Märzstraße 21/8.; nyilvántartási száma: FN 605041 t, Adószáma: ATU79749578).
Üzemeltető: a weboldal üzemeltetője, az 1. pontban meghatározott Laracom OG
Weboldal: a kuponkodok.hu internetes címen elérhető weboldal, ahol a Szolgáltató által fenntartott szolgáltatás elérhető.
Hirdető: minden olyan természetes vagy jogi személy, amely termékeit, illetve szolgáltatásait a Weboldalon reklámozza, illetve a Weboldalon Kuponokat jelenített meg.
Szolgáltatások: minden, a Weboldalon elérhető funkció, melyet a Felhasználó elér, használ, kipróbál.
Fiók: a Felhasználó által, a Weboldalon elérhető regisztráció menüpontban létrehozott hozzáférése a Weboldalhoz.
Felhasználási feltételek: jelen dokumentum.

1. Alapfeltételek

1. A jelen általános felhasználási feltételek (a továbbiakban: „ÁFF”) a Szolgáltató által a felhasználóknak (a továbbiakban: „Felhasználó”) a www.kuponkodok.hu weboldalon nyújtott online szolgáltatásának feltételeit írja le. A jelen ÁFF teljes terjedelmében az Üzemeltető honlapján hozzáférhető, és adathordozóra elmenthető, azaz a Felhasználó által tárolható. A Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is igénybe vehető.

2. A Szolgáltatóval a https://kuponkodok.hu/kapcsolat oldalon található űrlap segítségével lehet kapcsolatba lépni.

3. A Szolgáltató minden joga a Szolgáltatóhoz tartozik, beleértve a szerzői jogokat, a névhez kötődő szellemi tulajdonjogokat, az internetes domain és a Weboldal jogát, valamint a Szolgáltató által közzétett űrlapokat, logókat és egyéb tartalmakat.

4. Tilos a Szolgáltató előzetes, írásbeli beleegyezése nélkül másolni, sokszorosítani, módosítani vagy terjeszteni a Webhely, vagy annak egy részét, kivéve, ha az a vonatkozó törvények és az ÁFF alapján megengedett. A Szolgáltató a saját és a Felhasználó érdekeinek védelmében lépéseket tehet, beleértve jogi intézkedéseket is. A kuponkodok.hu által működtett weboldalakhoz tartozó minden adat, információ, szöveg és keresési eredmény szerzői jogvédelem alatt áll, különösen az oldalon megjelenített kuponkódok, kedvezmények melyek “kizárólag nálunk” felirattal vannak jelölve. Ezek részének vagy egészének másolása, sokszorosítása, módosítása tilos, kivéve, ha a kuponkodok.hu ehhez írásos engedéllyel hozzájárul. A jogosulatlan másolás, terjesztés, módosítás a jogszabályok megsértésének minősül, és büntetőeljárást von maga után.

5. A Szolgáltató Nem jelenít meg más, hasonló üzleti modellel működő weboldalak tartalmait, hirdetéseit, kreatívjait. Ilyenek tipikusan más kuponoldalak kedvezményei, ajánlatai, amelyek harmadik fél által nyújtott ú.n. affiliate szerződéses szolgáltatásból kapott tartalom.

6. A Szolgáltató az interneten használt formátumban közzéteszi a hirdetési anyagot a Weboldalon, amely a kínált Szolgáltatásokhoz és a harmadik féltől származó termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódik. Az ilyen szolgáltatások vagy ajánlatok használata nem része a Honlapnak, és a harmadik félre vonatkozó szabályok az irányadóak.

7. A Honlap vagy más szolgáltatások által nyújtott szolgáltatási feltételeket más feltételek és feltételek szabályozzák.

8. Ne feledje, hogy az elektronikus eszközök által nyújtott szolgáltatások használata kockázatot jelenthet minden internethasználó számára, úgy mint a Felhasználó operációs rendszerének fertőzését rosszindulatú szoftverek által és az adatok jogosulatlan megszerzését és módosítását. A fenti veszélyek elkerülése érdekében, a Felhasználónak megfelelő technikai eszközöket (kiváltképp vírusírtót és tűzfal szoftvert) kell használnia annak érdekében, hogy ennek kockázatát csökkentse.


2. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások és feltételei

A Szolgáltató a felhasználók számára ingyenesen közvetít harmadik féltől származó ajánlatokról, kedvezményekről szóló információt. A kuponkodok.hu fenntartja magának a jogot, hogy időszakosan vagy akár teljesen megszüntesse a szolgáltatást, valamint fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa, módosítsa vagy törölje a weboldal bizonyos részeit, a megjelentetett ajánlatok részét vagy egészét előzetes bejelentés nélkül. Az ajánlatokban szereplő összegek forintban vannak feltüntetve, akkor is, ha a partner árait más pénznemben adja meg.
A Felhasználónak a Szolgáltatás igénybevételéhez internet hozzáférésre van szüksége, valamint böngészőjének támogatnia kell az ú.n. JavaScript-ek futtatását. A felhasználónak el kell fogadni a Süti kezelést.
Tilos a Weboldal vagy a Szolgáltatások használata olyan módon, amely sérti a törvényt, az erkölcs elvét, a harmadik felek személyes jogait vagy a Szolgáltató jogos érdekeit, ez alatt különösen értetendő az illegális tartalmak megjelenítése.


3. Szolgáltatások listája

a. Harmadik féltől származó, promóciókkal kapcsolatos információk megjelenítés a weboldalon

b. Hírlevélre való feliratkozási lehetőség

c. Partneri adminisztráció rendszer


4. Garancia

Bár a kuponkodok.hu folyamatosan törekszik a gyors, technikailag akadálymentes és zavartalan adatáramlásra a rendszerek tekintetében, a kuponkodok.hu-nak nincs befolyása azokra a szolgáltatásokra, amelyen nem tartoznak a szolgáltatásához. Így a hosting szolgáltatáshoz sem, és ezért nem tehető felelőssé azok működéséért, teljesítményéért. A kuponkodok.hu fenntartja magának a jogot, hogy szabadon meghatározza azt az időtartamot, amely alatt megoldja a technikai problémákat. A kuponkodok.hu különösen nem vállal felelősséget azoknak a rendszereknek a funkcionalitásáért, amelyek nem tartoznak közvetlenül a szolgáltatásához. A kuponkodok.hu nem vállal felelősséget a megjelenített információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért és minőségéért.
A kuponkodok.hu különösen nem vállal felelősséget az ajánlatot nyújtók által biztosított termékekért, szolgáltatásokért, információkért, mennyiségéért és minőségéért. A kuponkodok.hu nem vállal felelősséget, hogy az ajánlatokban szereplő termékek, szolgáltatások beszerezhetőek, megvásárolhatóak. A kuponkodok.hu és a partnerek weboldalaikat egymástól teljesen függetlenül működtetik, így a kuponkodok.hu nem vállal felelősséget a partner weboldalának tartalmáért.


5. Felelősség


A kuponkodok.hu semilyen esetben nem vállal felelősséget a felhasználó veszteségéért vagy káráért. A felelősség korlátozása összhangban áll a felelősségre vonatkozó jogszabályokkal. Külső hivatkozásokkal (link-ekkel) kapcsolatos felelősség A kuponkodok.hu kifejezetten elhatárolja magát a weboldalon megjelenő tartalomtól, amelyekre a kuponkodok.hu által működtetett weboldalak bármelyikéről link vezet. A kuponkodok.hu kiemeli, hogy semmilyen befolyása nincs a hivatkozott weboldalak tartalmára, kódjára. A felhasználók, partnerek által beküldött tartalmak valódiságáért semmilyen felelőséget Nem vállal a Szolgáltató / Üzemeltető.


6. Szerzői jogok védeleme


A kuponkodok.hu által működtett weboldalakhoz tartozó minden adat, információ, szöveg és keresési eredmény szerzői jogvédelem alatt áll, különösen az oldalon megjelenített kuponkódok, kedvezmények melyek “kizárólag nálunk” felirattal vannak jelölve. Ezek részének vagy egészének másolása, sokszorosítása, módosítása tilos, kivéve, ha a kuponkodok.hu ehhez írásos engedéllyel hozzájárul. A jogosulatlan másolás, terjesztés, módosítás a jogszabályok megsértésének minősül, és büntetőeljárást von maga után.

7. Partner adminisztráció rendszer

Regisztrált partnereinknek hozzáférést biztosítunk egy kizárólag belépéssel használható felülethez. A felületen hozzhatnak létre partneri aloldalakat webáruházaik, üzleteik számára. Továbbá ezen felületen tölthetnek fel tartalmat a Weboldalra.

A partner adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kizárólag kapcsolattartásra szolgálnak illetve számla kiállítás törvényi feltétele.

A partner kijelenti, hogy a feltöltött tartalmakért csak és kizárólag a partner vállal felelőséget. A helytelen lejárati idő vagy nem létező akciós linkek feltöltéséért és az ebből keletkező károkért a Szolgáltató / Üzemeltető Nem vállal semmilyen felelőséget.

A partneri adminisztrációs rendszer használata ingyenes. A regisztráció nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel. A partner kedvezményeket tölthet fel a Kuponkodok.hu weboldalára. Minden egyes feltöltés Kredit alapon működik. Minden feltöltött kedvezmény, kupon, akció 1 Kreditbe kerül.

A kreditegyenleget bankkártyás fizetéssel és átutalással lehetséges feltölteni a Stripe nevű szolgáltatónk keresztül, akiknek nem adjuk át a számlázási adatokat, kizárólag az email címet.

A partner vállalja, hogy nem jogosult a kreditfeltöltési díj visszatérítésére.

Az üzemeltető A/B teszteli az üzleti modelljét az alábbi módon: regisztráció alkalmával véletlenszerűen ajánla fel leendő partnereinek 2 lehetőséget. Egyik egy havi előfizetői rendszer és egy fix díjú, kiszámíthatóbb hirdetési lehetőséget. 1 hetes próbaidőszak lejárta után az Üzemeltető véglegesíti az üzleti modellt, azaz csak az egyik lehetőséget hagyja meg a továbbiakban. Az előzőekről emailes tájékoztatást küld a már regisztrált partnereinek.

A már regisztrált partnereknek nem kötelező tovább használni egyik megoldást sem, fiókjukat bármikor törölhetik.

Kiegészítő rendelkezések: sajnos a minőségi tartalom és weboldal számos regisztált partnerünk részéről nem cél és úgy látjuk nem érdekük. Mi a Kuponkódok.hu-nál törekszünk a minőségi partnerek publikálására, ezért azon partnerek akik weboldala, webshopja kifogásolható minőségű vagy gyenge SEO pontokkal rendelkezik, azokat töröljük weboldalunkról. Az eltávolított tartalmakat erre az aloldalunkra irányítjuk.

Partner adatainak kezelése

Nem adjuk át harmadik félnek sem fizetési szolgáltatónak a partner adatait ide értve: neve,adószáma,email címe,város, irányítószám, utca.

A partner vállalja, hogy a partneri adminisztrációs rendszert etikusan használja, abban kárt nem okoz, nem próbálja meg feltörni vagy jogtalanul használni más partnerek nevében. A partner vállalja, hogy csak a saját tulajdonában álló üzleteket regisztrálja, kifejezetten igaz ez a marketingügynöségekre.

Kedvezmény Feltöltési Szabályzat

Az alábbi szabályzatot azért alkottuk meg, hogy felhasználóinknak a lehető legjobb élményben lehessen része. Kérjük, feltöltésnél tartsa be az alábbiakat, így mi is hamarabb tudjuk aktiválni beküldött kedvezményt. 

1. Tilos feltölteni meztelen testeket ábrázoló képeket, trágár kifejezéseket és bármely egyéb tartalmat, amely sérti az erkölcsöt.

2. Minden kötelező mezőt tölts ki.

3. Tilos bannernek minősülő tartalmat feltölteni. Illetve tilos olyan URL-t megadni, ami más, harmadik féltől származó pénzszerzési lehetőséget nyújt. Például:Google, eTarget, Affiliate rendszerek, stb.

4. Kedvezmény címében szerepeljen a kedvezmény mértéke és a partner neve vagy webáruház neve.

5. Tilos a kedvezmény leírásában hirdetést elhelyezni, illetve olyan URL-eket elhelyezni, melyek eltérő címre mutatnak, mint ami a kedvezmény beváltásának helye. Továbbá tilos képet, kép url-t beilleszteni a leírásba.

6. Tilos harmadik féltől származó képek, logók, bannerek használata, kivéve, ha annak tulajdonosa hozzájárult a megjelenéshez.  

Minden beküldött hirdetést rövid időn belül ellenőrzünk és visszajelzést küldünk az ellenőrzés eredményéről.

Marketing ügynökségek

Éves partneri előfizetői rendszerünket marketing ügynökségek nem használhatják. Egyedi ajánlatért kérjük írj nekünk itt: Kapcsolat

Kiegészítő rendelkezések

A Kuponkodok.hu nem köteles minden partner regisztrációt elfogadni, ha úgy ítéli meg, hogy nem illeszkedik a Szolgáltató portfóliójába, amit a Kuponkodok.hu képvisel.

A partner regisztráció oldal a Microsoft Clarity-t használja, hogy segítse az Üzemeltetőt a regisztrációs oldal működésében és hogy minél hatékonyabb szolgáltatást nyújtson. Bővebben: https://learn.microsoft.com/en-us/clarity/faq#privacy

————————————-

Tárhely szolgáltatónk

Webonic Kft.,8000 Székesfehérvár,Budai út 9-11.

Laracom Media
Jeleng ÁFF hatálya: 2023. szept 1.

sütikezelés kép
Sütikezelés

Weboldalunk sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsuk neked.

Bővebben