Kuponok és Akciók

Összes 5 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sinsay

Kupon – 30% a megjelölt termékekre a Sinsay.com oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-22 🏷️ 1x felhasznált

-30%

Kód mutatása ..CIAL
Sinsay

Kupon – 30% kedvezmény minden dzsekire, kabátra és cipőre a Sinsay.hu oldalon

Kupon - 30% kedvezmény minden dzsekire, kabátra és cipőre a Sinsay.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-30 🏷️ 304x felhasznált

-30%

Kód mutatása ..NG30
Sinsay

Akció -2.500 FT mindenre, legalább 20.000 Ft-os vásárlás felett a Sinsay.hu oldalon

Akció -2.500 FT mindenre, legalább 20.000 Ft-os vásárlás felett a Sinsay.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-30 🏷️ 773x felhasznált

-2.500FT

Érdekel
Sinsay

Ingyenes kiszállítás 9000 HUF felett minden vásárlásra a Sinsay oldalán

Ingyenes kiszállítás 9000 HUF felett minden vásárlásra a Sinsay oldalán

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 333x felhasznált
Érdekel
Sinsay

Akció akár – 50% leárazás a Sinsay.hu oldalon

Akció akár - 50% leárazás a Sinsay.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 1228x felhasznált

-50%

Érdekel

Üdvözöljük a Sinsay Webáruház kupon és akciógyűjtő weboldalán.

A Sinsay weboldalán elérhető fő kategóriák:

  1. LEÁRAZÁS
  2. NŐI
  3. FÉRFI
  4. BABA
  5. GYERMEK
  6. OTTHON
  7. BEAUTY
  8. ÚJDONSÁGOK

Rendeléskövetés

Vásárlóinknak lehetőségük van kihasználni a márka új csomagkövetési funkcióját, amely lehetővé teszi számukra, hogy követhessék megrendeléseik szállítását. Miután összekészítettük a rendelést és a futár útnak ered a csomaggal a megadott cím felé, aktiválódik a csomagkövetési funkció. Fontos megjegyezni, hogy a csomagkövetés nem lesz azonnal elérhető. Az aktiváláshoz szükséges előfeltétel, hogy a csomagot elküldjük raktárunkból. A rendelés elkészítése és a raktárból történő elküldése után a csomagkövetés 48-72 órán belül lesz elérhető.

Rendelés Módosítása

Sajnálattal közöljük, hogy rendelés módosítására nincs lehetőség, de a rendelés törlése lehetséges a megrendelés leadásától számított első 15 percen belül. Ha valamilyen oknál fogva meg szeretné törölni a megrendelését, van két lehetősége. Először is, elutasíthatja a csomagot a futártól, és mi visszatérítjük a teljes vételárat. Másodszor, ha már átvette a csomagot, akkor is van lehetősége visszaküldeni a termékeket a csomagkézbesítést követő 30 napon belül.

Visszaküldés

Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 30 napon belül visszaküldhetik a megvásárolt termékeket. Azonban fontos megjegyezni, hogy a termékeket csak akkor fogadjuk vissza, ha azok eredeti címkéjükkel ellátva és használatlan állapotban vannak. Ennek a gyakorlatnak köszönhetően teljes körű elégedettséget kínálunk, és ügyfeleink bármikor biztonságban érezhetik magukat vásárlás közben.

Környezetvédelem

A Sinsay egy környezettudatos márka, és büszkén bejelentjük, hogy lemondunk a valódi szőrme használatáról a termékeinkben. Csatlakoztunk a nemzetközi kezdeményezésű „Szőrme Mentes Kiskereskedelemhez,” és az eddig gyártott szőrme modelleket, különösen a kiegészítőket, jótékonysági célokra fordítjuk. Ezzel támogatjuk a Gdanskban működő intézményeket, amelyek hátrányos helyzetben lévő nőknek nyújtanak segítséget. Tudatában vagyunk annak, hogy a vállalati társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem ma már fontos szempontok a vásárlóink számára. Ezért, amikor a tervezés során a szőrme használatára van szükség, a Sinsay csak a legmagasabb minőségű szintetikus anyagokkal dolgozik.

Bízunk benne, hogy továbbra is elégedett vásárlók maradnak, és hozzájárulhatunk kényelmükhöz és örömükhöz divatos és környezetbarát termékeinkkel. Köszönjük, hogy a Sinsay Webáruházat választották!