Kuponok és Akciók

Összes 3 Kuponkódok 6 Akciók 3
Xiaomishop

Akció akár – 18% kedvezmény egyes Airfryerekre és egyéb konyhai eszközökre Xiaomishop.hu oldalon

Akció akár - 18% kedvezmény egyes Airfryerekre és egyéb konyhai eszközökre Xiaomishop.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 82x felhasznált

-18%

Érdekel
Xiaomishop

Akció akár – 15% egyes robotproszívókra a Xiaomishop.hu oldalon

Akció akár - 15% egyes robotproszívókra a Xiaomishop.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 52x felhasznált

-15%

Érdekel
Xiaomishop

Akció akár – 10% kedvezmény egyes mobiltelefonokra és e-rollerekre a Xiaomishop.hu oldalon

Akció akár - 10% kedvezmény egyes mobiltelefonokra a Xiaomishop.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 52x felhasznált

-10%

Érdekel

Xiaomi

Az Xiaomishop.hu nem csak a megbízható ajánlatokról és promóciókról szól, hanem a kényelemről is. Weboldalunkat egyszerűen kezelheti, és lehetővé teszi az egyszerű és hatékony böngészést, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja, amire szüksége van. Ezenkívül, mindig kész vagyunk segíteni az ügyfeleinknek, ha kérdésük vagy problémájuk van, így mindig biztonságban érezheti magát, amikor az Xiaomishop.hu-ra látogat.

Tehát, ha a Xiaomi termékek árakáról van szó, akkor ez első választás. Csatlakozzon hozzánk ma, és fedezze fel a legjobb ajánlatokat, amelyeket csak a weben találhat.

Aktivitásmérők

A Xiaomi évek óta meghatározó szereplője az aktivitásmérők piacának. A legtöbben a telefonjainkról, robotporszívóinkról, robogóinkról és okos kiegészítőinkről ismernek minket, de a viselhető okoseszközök világában is vezető innovátorok vagyunk.

„A Xiaomi Smart Band termékcsaládunk évek óta piacvezető, ha egy megfizethető árú eszközről van szó, amivel érdemes elindulni. De a nemrég bevezetett Redmi Smart Band aktivitáskövetőink is a legjobbak közé tartoznak.”

Nem véletlen, hogy a Xiaomi nevével fémjelzett fitneszkarpántok független teszteken egymás után szerezték meg az első helyeket. Az alábbiakban megnéztük, hogy miért van ez így, valamint közelebbről is megnézzük a 2023-as portfólió két legújabb termékét.

A Xiaomi Smart Band 7 jelenleg az egyik leggazdagabb funkcióval rendelkező aktivitáskövető a piacon. És egyben az egyik legjobb ár-érték arányú. Nem véletlenül, hiszen az alacsony ár ellenére nagy felbontású, folyamatosan bekapcsolható kijelzővel és teljesen vízálló kialakítással rendelkezik.

Személyi edzőként is használható, hiszen összesen 120 különböző sportágat és tevékenységet támogat, sőt, hasznos kísérőalkalmazásával még a céljaink elérésében is segít. Legyen szó fogyásról, állóképességi edzésről vagy izomépítésről – robusztus szilikonpántjával és 50 m-es vízállóságával mindezekben a tevékenységekben támogat minket.

Természetesen a mindennapokban is hűséges társunk lesz! A Xiaomi Smart Band 7 nem csak edzésre való, hanem tele van okosóra funkciókkal is, így megnézheted az időjárást, láthatod az értesítéseket és még a hívásaidat is kezelheted.

Mindezt egy igazán lenyűgöző, akár 15 napos akkumulátor-üzemidő támogatja egyetlen feltöltéssel, amely még intenzív használat mellett sem csökken 9 nap alá – ami nem életmód-tevékenység.