Hervis legújabb akciója
Hervis

-50% kedvezmény sílcekre sífelszerelésre a Hervis.hu oldalon

Három termék vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk. A kedvezmény 2022. január 4–9. között érvényes a...Bővebben

Három termék vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk. A kedvezmény 2022. január 4–9. között érvényes a Hervis magyarországi üzleteiben. Az akció a leértékelt termékekre is vonatkozik, azonban a Premier Outlet Hervis üzletben és az M3 Polgár Outlet Hervis üzletben csak a megjelölt termékekre érvényes. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes, valamint 3db kerékpár, 3db pulzusmérő óra, 3db fitneszgép, 3db e-mobility-termék, 3db SUP, 3db pingpongasztal, 3db ajándékutalvány, 3db sícipő, 3db síléc, 3db sísisak, 3db korcsolya, illetve ezen termékek kombinációjának vásárlása esetén azonban nem érvényes. Áruházanként eltérő készlet- és színválaszték. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Kevesebb

Érvényes: 1 hét maradt
Ne maradj le Hervis kuponkódjairól, akcióiról

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Hervis kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Hervis webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Hervis fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Hervis üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Hervis online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-20% minden termékre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-13
Bővebben

A 20% kedvezmény kizárólag 2021. december 7-12. között érvényes a magyarországi Hervis üzletekben és online a www.hervis.hu webshopban. Online 20.000 Ft felett érvényes a VIP-12-2021 kuponkóddal. A kedvezmény online az akciós árból kerül levonásra, más kuponkóddal nem érvényes, üzletekben pedig az eredeti árból kerül levonásra, más akcióval, kedvezménnyel és kuponnal nem összevonható. A kedvezmény nem érvényes kerékpárokra, pulzusmérőórákra, fitneszgépekre, emobility termékekre, pingpong asztalokra, SUP-okra, sílécekre, sícipőkre, ajándékutalvány vásárlásra, valamint a mega countdown, a kiárusítás és 1. ár kategóriák termékeire.

A kedvezmény kizárólag 2021. december 7-12. között érvényes a magyarországi Hervis üzletekben. A 40%-os kedvezmény minden sílécre, sícipőre, sísikara, síszemüvegre és korcsolyára érvényes. Más akcióval, kedvezménnyel és kuponnal nem vonható össze. A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra, valamint az 1. ár kategória termékeire és az Atomic REDSTER S9+X12 GW Red sílécre nem érvényes. A kedvezmény kizárólag hervis sportsclub kártyával érvényes.

Kupon – 50% kedvezmény a kiválasztott sílécekre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Kupon -15% kerékpáros kiegészítőkre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

akár -50% kedvezmény kerékpárokra hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

A kedvezményhez nincs szsükség kuponkód megadására.

-50-63% kedvezmény sportcipőkre, kerékpárokra a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-10-07
Bővebben

A hónap siker termékei 25-50% kedvezménnyel a Hervis.hu oldalon.
-64% Férfi softshell dzseki
-50% Mountainbike
-21% Nike, Adidas cipők

minden 3. cipő ingyen a Hervis.hu webshopban
Érvényes: 2021-10-04
Bővebben

2-t fizetsz 3-at vihetsz cipőakció üzleteinkben!

2021. október 1-3-ig!

Vidd haza 3 pár kedvenc cipődet, melyek közül a harmadik párra a vendégünk vagy! Fizess kettőt, vigyél hármat!

Az akció 2021. október 1-3. között érvényes. 3 pár cipő vásárlása esetén a legolcsóbb párat ajándékba adjuk. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, online vásárlás esetén nem érvényes.

Áfamentes kuponkód a Hervis webshopjában
Érvényes: 2021-09-30
Bővebben

Az AFAMENTES online kupon 2021.09.07 és 2021.09.12. között érvényes webshopunkban. A kupon nettó 27% kedvezményre jogosít a rendelés végösszegéből, ami a bruttó végösszeg 21,26%-a. A kedvezmény 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén érvényes, akciós termékek esetében is. Az értékhatárba a kizárt kategóriák termékei nem kerülnek beszámításba. A kedvezmény más kuponnal nem összevonható és nem érvényes a mega countdown és kiárusítás/1. ár kategória termékeire, valamint kerékpárokra, fitneszgépekre, sportórákra, ping-pong asztalokra, SUP-okra, sílécekre, trambulinokra és embolity kategóriára.

-29-33% Iskolakezdési akció a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-09-07
Bővebben

Iskolakezdési akció -29-33% kedvezménnyel. Puha hátitáskák, bickilik, pólók, melegítőalsók, cipők, sportszerek

Készülj fel az iskolakezdésre  Hervis kedvezménnyekkel.

Kupon -25% kedvezmény a Hervis.hu webáruházban
Érvényes: 2021-07-12
Bővebben

A kupon más akciókkal nem összevonható. Egy rendelés alkalmával csak egyszer használható fel és nem minden termékre.

-27% minden termékre a Hervis webáruházban
Érvényes: 2021-06-21
Bővebben

-27% kedvezmény Mega Countdown akció a Hervis webáruházában. A megadott linken elérhető termékek rövid idei hatamas kedvezménnyel vásárolható meg.