Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Hervis kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Hervis webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Hervis fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Hervis kuponkódjairól, akcióiról
Hervis üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Hervis online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

20% kedvezmény minden cipőre és ruházati termékre a Hervis webshopban
Érvényes: 2022-04-12
Bővebben

Rendeld meg otthonod kényelméből,vagy vidd haza üzleteink egyikéből kedvenc cipőd, ruházatod most 20% kedvezménnyel!

Csak 2022. április 10-ig!

Kuponkódod keresd a Glamour kuponfüzetben és app-ban!

*20% kedvezmény minden cipőre és ruházati termékre a Hervis magyarországi üzleteiben és online, mely az üzletekben az eredeti, online az akciós árból kerül levonásra. Más kedvezménnyel nem összevonható. Az online kuponkód 20.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes. Áruházanként eltérő készlet- és színválaszték. A további kedvezményekre jogosító kuponokat keresd az áprilisi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR kuponfüzetben és a GLAMOUR Univerzum applikációban. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A kedvezmény nem vonatkozik 1. áras termékekre, ajándékutalvány vásárlására, valamint a Megacountdown és a Sales kategória termékeire.

-20% mountainbikera, elektromos biciklire a hervis.hu oldalon
Érvényes: 2022-03-28
Bővebben

Március 27-ig akciós áron vásárolhatsz elektromos biciklit, mountainbike-ot , sportcipőt a Hervis webshopjában.

-50% kedvezmény sílcekre sífelszerelésre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2022-01-26
Bővebben

Három termék vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk. A kedvezmény 2022. január 4–9. között érvényes a Hervis magyarországi üzleteiben. Az akció a leértékelt termékekre is vonatkozik, azonban a Premier Outlet Hervis üzletben és az M3 Polgár Outlet Hervis üzletben csak a megjelölt termékekre érvényes. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és online vásárlás esetén nem érvényes, valamint 3db kerékpár, 3db pulzusmérő óra, 3db fitneszgép, 3db e-mobility-termék, 3db SUP, 3db pingpongasztal, 3db ajándékutalvány, 3db sícipő, 3db síléc, 3db sísisak, 3db korcsolya, illetve ezen termékek kombinációjának vásárlása esetén azonban nem érvényes. Áruházanként eltérő készlet- és színválaszték. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

-20% minden termékre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-13
Bővebben

A 20% kedvezmény kizárólag 2021. december 7-12. között érvényes a magyarországi Hervis üzletekben és online a www.hervis.hu webshopban. Online 20.000 Ft felett érvényes a VIP-12-2021 kuponkóddal. A kedvezmény online az akciós árból kerül levonásra, más kuponkóddal nem érvényes, üzletekben pedig az eredeti árból kerül levonásra, más akcióval, kedvezménnyel és kuponnal nem összevonható. A kedvezmény nem érvényes kerékpárokra, pulzusmérőórákra, fitneszgépekre, emobility termékekre, pingpong asztalokra, SUP-okra, sílécekre, sícipőkre, ajándékutalvány vásárlásra, valamint a mega countdown, a kiárusítás és 1. ár kategóriák termékeire.

A kedvezmény kizárólag 2021. december 7-12. között érvényes a magyarországi Hervis üzletekben. A 40%-os kedvezmény minden sílécre, sícipőre, sísikara, síszemüvegre és korcsolyára érvényes. Más akcióval, kedvezménnyel és kuponnal nem vonható össze. A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra, valamint az 1. ár kategória termékeire és az Atomic REDSTER S9+X12 GW Red sílécre nem érvényes. A kedvezmény kizárólag hervis sportsclub kártyával érvényes.

Kupon – 50% kedvezmény a kiválasztott sílécekre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Kupon -15% kerékpáros kiegészítőkre a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

akár -50% kedvezmény kerékpárokra hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

A kedvezményhez nincs szsükség kuponkód megadására.

-50-63% kedvezmény sportcipőkre, kerékpárokra a Hervis.hu oldalon
Érvényes: 2021-10-07
Bővebben

A hónap siker termékei 25-50% kedvezménnyel a Hervis.hu oldalon.
-64% Férfi softshell dzseki
-50% Mountainbike
-21% Nike, Adidas cipők

minden 3. cipő ingyen a Hervis.hu webshopban
Érvényes: 2021-10-04
Bővebben

2-t fizetsz 3-at vihetsz cipőakció üzleteinkben!

2021. október 1-3-ig!

Vidd haza 3 pár kedvenc cipődet, melyek közül a harmadik párra a vendégünk vagy! Fizess kettőt, vigyél hármat!

Az akció 2021. október 1-3. között érvényes. 3 pár cipő vásárlása esetén a legolcsóbb párat ajándékba adjuk. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, online vásárlás esetén nem érvényes.

Áfamentes kuponkód a Hervis webshopjában
Érvényes: 2021-09-30
Bővebben

Az AFAMENTES online kupon 2021.09.07 és 2021.09.12. között érvényes webshopunkban. A kupon nettó 27% kedvezményre jogosít a rendelés végösszegéből, ami a bruttó végösszeg 21,26%-a. A kedvezmény 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén érvényes, akciós termékek esetében is. Az értékhatárba a kizárt kategóriák termékei nem kerülnek beszámításba. A kedvezmény más kuponnal nem összevonható és nem érvényes a mega countdown és kiárusítás/1. ár kategória termékeire, valamint kerékpárokra, fitneszgépekre, sportórákra, ping-pong asztalokra, SUP-okra, sílécekre, trambulinokra és embolity kategóriára.