Kuponok és Akciók

Összes 2 Kuponkódok 6 Akciók 3
Tescoma

Akció akár -26% rengeteg termékre a Tescoma katalóguban, akár ingyenes szálltással a Tescoma webáruházban

Akció akár -26% rengeteg termékre a Tescoma katalóguban, akár ingyenes szálltással a Tescoma webáruházban

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-05-31 🏷️ 115x felhasznált

-26%

Érdekel
Tescoma

Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett a Tescoma.hu oldalon

Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett a Tescoma.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 8x felhasznált
Érdekel

Üdvözöljük a TESCOMA Márkawebáruház kuponkód gyűjtő oldalán. Ha szenvedélyesen szeret főzni, sütögetni vagy egyszerűen csak egy elegánsan terített asztalon szeretne vendégeit fogadni, akkor jó helyen jár. A TESCOMA az eredeti konyhai segédeszközök igazi otthona, ahol mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a konyhájában.

Konyhai eszközök

A konyhai eszközök, amiket a TESCOMA kínál, magas minőségű anyagokból készülnek, és kiválóan szolgálják ki mind a hobbi, mind a profi szakácsok igényeit. Itt nemcsak hagyományos konyhai eszközöket talál, hanem olyan különlegességeket is, amik a legújabb kulináris trendeket követik. Az összes termék, legyen az luxus rozsdamentes acél edény vagy egy praktikus kávéfőző, a TESCOMA minőségi pecsétjével büszkélkedik. Az eredeti receptek és használati utasítások segítségével könnyedén használhatja és élvezheti termékeinket. Ezenkívül most már háztartási gépek is elérhetőek a TESCOMA kínálatában, mint például a kontakt grillsütő, levesfőző, szendvicssütő, élelmiszerszárító és smoothie mixer.

Tescoma kuponnal

Kuponkóddal olcsóbban vásárolhatsz konyhai eszközöket a Tescoma webáruházból. Kövesd az alábbi lépéseket hogy akciós árat kapj a rendelés végösszegéből:

1.válaszd ki a kuponkodok.hu oldalon a kuponkódot vagy akciót a Kód mutatása gombra kattintva:

tescoma kupon használat 1.lépés

2.nyomj a másolás gombra majd a Tovább a webáruházba:

tescoma kupon beváltás 2.lépés

3. a Tescoma webáruházban add meg a kuponkódot és nyomj rá az „Alkalmazza a kódot” feliratú gombra:

Tescoma kupon beváltás 3.lépés

Cégtörténet

A cseh TESCOMA egy cseh dizájnerek által tervezett és tesztelt konyhai eszközök gyártója, ahol minden termék a Zlín-ben található Design Központban lát napvilágot. Cégünk központja is itt található, és büszkék vagyunk arra, hogy termékeink sok elismerést gyűjtöttek be a világ minden tájáról. Dizájnunkat számos rangos díj, például a RED DOT DESIGN AWARD és a German Design Award is elismeri. Kattintson ide, hogy többet megtudjon a TESCOMA márkáról és a dizájnunkról!

Védjegy

A minőség és az elkötelezettség a védjegyünk. Termékeink hosszabb garanciaidőt kínálnak, mint az átlagos konyhai eszközök, ami 3 és 10 év közötti. Termékeink világszerte elérhetőek, és mindenhol, ahol jelen vagyunk, TESCOMA értékesítési központokat hozunk létre, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Jelenleg termékpalettánkon már több mint 7000 termék található, és továbbra is tökéletessé törekedünk. Ötleteink közül csak a legjobbak jutnak a gyártósorokra, és évente átlagosan 300 új terméket hozunk piacra. Saját séfünk a receptek kipróbálásával biztosítja, hogy a szakácskönyveink, blogunk és magazinunk receptjei mindig tökéletesek legyenek.

A TESCOMA tulajdonosai személyesen felügyelik minden termékünk fejlesztését és csomagolását, és szabadalmaztatjuk ötleteinket, hogy biztosítsuk az egyediségüket. Emellett számos nonprofit programot is támogatunk, mert hiszünk abban, hogy a közösségi felelősségvállalás kiemelten fontos.

Termékkínálat

A kínálatunkban található modern konyhai edények egyedi rozsdamentes acélból készülnek, üvegfedővel, kényelmes műanyag fogantyúval, háromrétegű szendvicsaljjal és mérőskálával. A fedők praktikusan az edény peremén tárolhatók, a kondenzált gőz pedig visszafolyik az edénybe, hogy ételei mindig tökéletesek legyenek. Az edények egymásba helyezhetőek, így a konyhában is helytakarékosak. Az elsőosztályú rozsdamentes acélból készült edények minden típusú tűzhelyen használhatóak, beleértve az indukciós főzőlapot is. És a legjobb hír, hogy mosogatógépben is könnyedén tisztíthatók. Ráadásul mindezekre 5 év garanciát vállalunk.

Reméljük, hogy Ön is megtalálja a konyhájában szükséges tökéletes eszközöket a TESCOMA kínálatában, és örömmel leszünk partnere a kulináris kalandjaiban. Várjuk megrendelését, és állunk rendelkezésére bármilyen kérdés vagy igény esetén. Köszönjük, hogy a TESCOMA Márkawebáruházat választotta!