Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Extreme Digital (Edigital) kuponkódjairól, kedvezményeiről


Extreme Digital (Edigital) üzletről bővebben

Mi az Extreme Digital-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Te, kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapod, amit szeretnél! Széles termékkínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok sokaságával és szaküzleteinkkel a számodra legjobb módon szolgáljuk ki igényeidet, hogy Te mindig biztos lehess abban: jól döntöttél.
Az Extreme Digital 2001-ben indult az útjára két fiatal magyar vállalkozó kezében. A kis vállalkozás számítógépek és alkatrészek adás-vételéből 2003-ra már 2 üzletet és egy szervizközpontot nyitott. 2004-ben úttörőként került az elsősorban digitális- és DSLR fényképezőgép és számítástechnikai termékkínálat az internetre. Az új trendet felismerve a kis vállalkozás növekedése már az internetes vásárlással új lendületet vett. 2005-ben megnyitott a „zászlóshajó”: a Mammutban található szaküzletünk ma is a legvonzóbb bemutatóterem, ahol garantáltan mindig megtalálhatóak a legújabb trendi kütyük.

Egy kis történelem:
2015-2018: Az Extreme Digital zsinórban negyedik éve őrzi vezető pozícióját a magyar online kereskedelmi piacon a GKI e-kereskedelmi toplistája alapján.

2011-2017: Az Ország Boltja megmérettetésen cégünk hétszer egymás után tudott kategóriájában népszerűségi első helyezést elérni.

2016-2017: SuperBrands díjat kapott az Extreme Digital.

2013-2015: MagyarBrands díjat kapott az Extreme Digital.

2010-2011: A Magyar Marketing Szövetség által évente megrendezésre kerülő versenyen cégünk “Az év honlapja 2011 különdíj” címet nyerte el.

2009: Az eFestival 2009 rendezvényen – az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseményén – weboldalunkat Felhasználóbarát honlap címmel jutalmazták.

2008: Az eFestival 2008 rendezvényen – az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseményén – weboldalunk az Elektronikus Kereskedelem kategória díjazottjaként jogosulttá vált a Díjnyertes Digitális Média Alkalmazás cím viselésére.

2007: Ernst & Young által alapított “Entrepreneur Of The Year” (“Az év üzletembere”) üzleti díjátadó ünnepségen Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője vehette át “A Merész újító” kategóriában kiosztott elismerést.

2006: A Népszabadság által készített kiadvány szerint az Extreme Digital az 50 Legígéretesebb Magyar Cég egyike. Az utóbbi években az Extreme Digital portált beválasztották a 10 legnépszerűbb internetes kereskedő közé.


Használja a kedvezményes kupont az Extreme Digital (Edigital) online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Black Friday Hétvége az Edigital.hu-n

November 20-tól Black Friday Hétvége az Extreme Digital-nál. 16-45% kedvezmény játékokra, mosógépre, mobiltelefonra, Bosch termékekre és...Bővebben

November 20-tól Black Friday Hétvége az Extreme Digital-nál. 16-45% kedvezmény játékokra, mosógépre, mobiltelefonra, Bosch termékekre és még több, mint 1000 termék akciós áron. Ne hagyd ki. Kevesebb

Érvényes: 2020-11-23

-20% kedvezmény a megjelölt Philips háztartási kisgépekre

szépségápolási készülékekre, Philips Sonicare szájápolási készülékekre és Philips Avent baba-mama termékekre az Extreme Digital online áruházban....Bővebben

szépségápolási készülékekre, Philips Sonicare szájápolási készülékekre és Philips Avent baba-mama termékekre az Extreme Digital online áruházban. A kedvezmény más engedményekkel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, s a raktáron található készlet erejéig érvényes. Egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több – az ajánlatban szereplő – termék vásárolható. Kevesebb

Érvényes: 2020-11-15