Kuponok és Akciók

Összes 1 Kuponkódok 6 Akciók 3
Colonnade

Kupon -15% utasbiztosításra a Colonnade Biztosítóhoz

Köss 15% kedvezménnyel ATLASZ Colonnade Direct Utasbiztosítást a Colonnade weboldalán. Nincs más dolgod, mint bemásolni a COL2324 kuponkódot a linken található „Kedvezmény kód” mezőbe. Érvényes 2023. december 4-től.

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-02-29 🏷️ 211x felhasznált

-15%

Kód mutatása ..2324

A Colonnade Biztosítóról röviden

A Colonnade Insurance S.A. Luxemburgban került bejegyzésre, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában rendelkezik irodákkal.
Tulajdonosunk a kanadai székhelyű Fairfax Financial Holdings, amely stabil pénzügyi hátteret jelent.

Cégünk 2016-ban a QBE fióktelepek működésének átvételével lépett be a kelet-közép-európai direkt biztosítási piacra, majd 2017-ben az AIG fióktelepek operációinak átvételével növelte jelenlétét a régióban.
Vállalati vagyon-, felelősség- és balesetbiztosításokkal, valamint lakossági biztosításokkal foglalkozunk.

Munkatársaink létszáma a közép-kelet-európai régióban több mint 500 fő.
Célunk, hogy a Colonnade az elsőrangú ügyfélkiszolgálásról és az innovatív megoldásairól legyen ismert.

A pénzügyi stabilitásunkra vonatkozó „A-” (kiváló) és hosszú távú kibocsátói hitelminősítését értékelő „a-” (kiváló) minősítést az egyesült államokbeli székhelyű AM Best minősítő ügynökségtől érdemeltük ki. Alaptőkénk 9 500 000 euró.

Licenceinket kiterjesztjük a Szolgáltatások szabadságára minden EU-tagállamra. A társaság jelenleg erős, az elvárt szinteket jóval meghaladó fizetőképességi mutatót tart fenn és prognosztizál. A Colonnade-et a legerősebb pénzügyi biztonsággal rendelkező vezető globális viszontbiztosítók támogatják, többek között a Swiss Re, a Hanover Re, a Munich Re, a BRIT, az AWAC, a Lloyd’s szindikátus, az AIG.

A fióktelepek decentralizált alapon működnek, de erős belső kultúrával rendelkeznek, ahol a piacvezetők megosztják szakértelmüket az ágazatok között. A felhatalmazott jegyzési csapatok koncentrált biztosítási stratégiát alkalmaznak piacaikon.