A kuponmarketing népszerű módszer webáruházak számára, amely segít ügyfeleket bevonzani és megtartani. Növeli az eladások számát, bizalmat áraszt és előnyt biztosít a konkurenciával szemben.

Kuponmarketing előnyei

Egy okos marketingeszköz, csak jól kell használni

A kuponokmarketing vonzóak nem csak az árérzékeny vásárlóknak ezért elengedhetetlen egy webáruház számára, hogy használják és kihasználják a benne lévő lehetőségeket. Az online üzletek előszeretettel alkalmazzák őket.

Azonban Nem elég ha van egy jó ajánlata vevői számára, azokat el is kell juttatni hozzájuk. Ebben segít a Kuponkodok.hu. Egyedülálló hirdetési lehetőséget kínálunk webáruházaknak. Nem csak kuponokat, hanem akciós linkeket, alkalmi akciókat is feltölthet oldalunkra. Kipróbálom

Nézze meg rövid videónkat, hogyan lehet pár perc alatt megjelenni weboldalunkon

Kuponmarketing Hatékonyság ellenőrzése

A kuponok nyomon követhetők, így a vállalkozások mérhetik kampányainak hatékonyságát. Ebben is segítünk regisztrált partnereinknek. Partneri kezelőfelületen keresztül tud feltölteni akciókat, kuponokat weboldalunkra amihez napi szintű statisztikát kap.

A kuponmarketing eredményes eszköz lehet a vállalkozásoknak az értékesítés és ügyfélhűség növelésére.

Próbálja ki 7 napig ingyen

Az internet és mobilalkalmazások terjedése még könnyebbé teszi a kuponok elérését és beváltását. A Kuponkodok.hu teljesen mobiloptimalizált, a felhasználók kényelmesen tudnak böngésznél és felhasználni kuponokat, akciókat.

Kuponmarketing egész évben

A kuponmarketing által nyújtott ajándék általában, hasonlóan a Black Friday akciókhoz, százalékos árkedvezmény, de sokszor más visszatérési formát is ölthet, például: egyet fizet, kettőt kap stb. A kupon széles körben elterjedt vásárlásösztönző reklámtermék, női magazinok (GlamourJoy, Nők Lapja), újságok, plázák rendeznek úgynevezett kupon napokat.

A kuponkodok.hu oldalon Ön is megjelenhet a Black Friday oldalunkon

Mi is az a kupon, honnan ered?

Többségünknek a kupon szó hallatára Bónuszbri.. és más “kuponozós” oldal jut eszünkbe. Itt azonban meg kell állnunk egy kicsit. Talán nem árt, ha tisztázzuk, miről is van szó. A kupon eredeti jelentésében egy olyan jegyet vagy kisméretű dokumentumot jelöl, amely egy adott termék kedvezményes megvásárlását teszi lehetővé. Tehát nem kell fizetni a kuponért, hanem kézbe kap egy kedvezményre jogosító papírt vagy online beváltható kódot.
Ezek az kuponoldalak tehát igazából nem kuponoldalak, hanem az Amerikából átvett ú.n. Groupon rendszert használják. A szó francia eredetű és levágott darabot jelent. Mai, elterjedt használatában is így találkozunk legsűrűbben a kuponnal, ahogy egy újságból vagy füzetből ollóval kivágjuk a színes cetliket, amiket a boltban történő vásárláskor átnyújtunk az eladónak, hogy cserébe megkapjuk a kedvezményünket.