Joy NapokOrszágszerte több, mint 500 kedvezményes ajánlattal vár tavasszal is a Joy Napok. Május 18-21 a pontos dátum. Joy Napok alkalmával több mint 300 üzlet kínálatából válogathatsz. 300 márka és 10-70%-os kedvezmények várnak mindenkit. Használd ki a kuponkódokat és vásárolj olcsóbban. Legyen szó baba-mama témáról, ruházati termékekről, otthoni kiegészítőkről, gyerekjátékokról, biztosan találsz egy jó kedvezmény kupont. 2023-ban a Joy magazin megkezdte nyomtatott kuponjait átvinni az internetre.

Összes kuponokat, akciókat itt találod

Joy Napok Magyarországon

A JOY Napok Magyarország egyik legnépszerűbb és legnagyobb rendezvénye. A program 2008-ban indult, amikor prémium márkákat és árucikkeket értékesített. Vízelvezető hatása miatt rohamosan nőtt az érdeklődők száma. A JOY Napok 2019 óta számos kupont kínál online. Az érdeklődők szinte bármire akár 70%-os kedvezményt is élvezhetnek: divat, szépségápolás, kultúra vagy technológia. Rendelhető és szállítható, valamint online megtekinthető magazin is van hozzá. A cégek a vevőik igényei alapján próbálnak belépni a piacra.

A Joy Napok 2023-ban új szintre lép. Új partnereket fogadnak be, és egy komplett hétre terjesztik ki a rendezvényt. Az ingyenes programok mellett az érdeklődők számára új online és offline lehetőségek várnak azoknak, akik szeretnének jobban megérteni az üzleti világot és az ágazati trendeket. Az Ai innováció mellett konferenciák, szakmai találkozók és workshopok a lebonyolítási technológia majd.

Május 18-21?

2023-ben első alkalommal lesz JOY NAPOK, májusban. Országszerte több, mint 500 ajánlattal és akár 10-50-70% kedvezménnyel várnak a Joy Napok 2023-ban is. A májusi időpont 18 és 21 között lesz.

Legújabb kuponok itt

Szeptember

Idén harmadik alkalommal lesz Joy Napok Szeptemberben, a pontos dátum nem ismert. a szépség és egészség jegyében. Újra több mint 100 üzlet termékei és akciós ajánlatai között válogathatsz, a kuponokat pedig itt találod:

2023 December joy Napok

Decemberben is lesz az idei év utolsó akciója. A JOY-napok Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vásárlói eseménye. A 2008-ben indult program minőségi márkákat és termékeket kínál a vásárlók számára a legjobb árakon, a kereskedők pedig újra és újra számolhatnak egyedülálló forgalomösztönző hatásával.

Kuponkód és kedvezménykód lista

De mi is az a JOY napok?

A JOY egy nőknek szóló divatmagazin, melynek fő témái a divat, sztárvilág, szerelem, párkapcsolat és a szépségápolás. A JOY magazin Magyarországon 1998 óta jelenik meg, kiadója a Marquard Media Magyarország. 1998 óta az egyik legtöbb példányszámban eladott havi magazinná vált.

A népszerű újság minden évben megszervezi a JOY-napokat, ami kedvezményes kuponokat kínál számos üzletben az újságot beszerző vásárlóknak. Több, mint 3000 üzletben válogathatsz több, mint 300 márka közül 10-70%-os kuponokkal. Érdemes kihasználni a kedvezménykódokat, kuponokat, hogy felfrissítsd ruhatárad.

Hivatalos Joy magazin weboldalát itt találod: Joy Napok

Korábbi és a következő évek Joy Napjai

Joy Napok 2024

Joy Napok 2022

Joy Napok 2021

Joy Napok 2020