A közelgő ünnepre a legtöbben már készen szeretnének lenni, illetve jó lenne, ha minden be lenne csomagolva. A legjobb ajándék kitalálása sok ideig is eltarthat, amíg kitaláljuk a legjobb ajándékokat a családtagjaink és barátaink számára, ugyanis a legtöbbször nehéz a döntés. Manapság online már szinte minden beszerezhető, de akár még egy ajándékutalványban is gondolkodhatunk, ami remek ajándék lehet a családnak, rokonoknak és a barátoknak. Ráadásul egy ajándékutalvány címzettje azonnal megkaphatja azt, amire vágyik és nincs más dolga, mint körülnézni az online áruház sokszínű választékában. Mindezek mellett hazánkban számos internetes kiskereskedő vagy szolgáltató (többek között a Jegy.hu vagy a Wizz Air) kínál könnyen beváltható vouchert, illetve kártyákat a multifunkcionalitás jegyében.

A sokoldalú eMAG ajándékkártya

Amikor ajándékutalványt teszünk a karácsonyfa alá, érdekessé tehetjük, hogyan van becsomagolva. Ha eMAG ajándékkártyát ajándékozunk, akkor a visszaigazolást kinyomtatjuk, és egy kreatív vagy szép ünnepi kártyába tesszük bele. Az is egy megoldás, hogy saját magunk írunk kedves üzenetet vagy rajzolunk valamit és ezzel együtt adjuk oda az ajándékkártyát. Esetleg nagyobb méretben is betehetjük az ajándékdobozba, majd becsomagoljuk, hogy különleges meglepetést szerezzünk annak, akit igazán szeretünk.

Az eMAG ajándékkártya arra is remek ötlet, ha nincs ötletünk, hogy mit vásároljunk családtagjainknak karácsonyra vagy a nagy rohanásban kifutottunk az időből is nincs már lehetőség vásárolni menni, vagy tudatosan kerüljük a bevásárlóközpontokban lévő tömeget. Ebben az esetben válasszunk eMAG ajándékkártyát az egyszerűség kedvéért. Ez egy olyan ajándék, amivel nem lehet nagyot hibázni.

Elmondhatjuk, hogy az eMAG ajándékkártya azért praktikus ajándékötlet bárki számára, mert az eMAG olyan, mint egy pláza csak épp online. Szinte bármit megtalálunk itt, az elektronikai termékektől a ruházati cikkekig hatalmas a termékkínálat, de az ajándékutalvány vásárlás előtt érdemes elolvasni a használati feltételeket a weboldalon. Lepjük meg szeretteinket a legideálisabb karácsonyi ajándékkal. Egy ajándékkártya millió ötlettel, amelyet arra válthatunk be, amire csak akarjuk.

Milyen értékben vásárolhatok eMAG ajándékkártyát?

Választhatunk egy vagy akár több eMAG ajándékkártyát 1000 és 20 0000 forintérték között. Az utalvány gyorsan és egyszerűen email-ben kerül kiküldésre. Az a nagyszerű az egészben, hogy az ajándékkártya kedvezményként is felhasználható, ha megrendelünk valamit a közkedvelt hazai webáruházban. Ebben az esetben az eMAG ajándékkártyán lévő összeg levonásra kerül a megrendelt árucikk végösszegéből. Legyünk tisztában azzal, hogy amennyiben az ajándékkártya teljes összege nem kerül felhasználásra a rendelés leadását követően, a maradék összeg későbbi felhasználásra nincs már lehetőség. A megvásárolt ajándékkártya a megrendelés kezdő dátumától számított hat hónapig váltható be. Az eMAG ajándékkártya megvásárlásának nincs külön kezelési költsége (vagy kényelmi díj) – levásárolható a befizetett összeg teljes értéke, annyi a kikötés, hogy az adott termék megtalálható legyen a webáruházban.

Az ajándékutalványok előnyei

Legyen szó praktikus ajándékutalványról, amely segít a rendszeres kiadásaink csökkentésében, vagy inkább „kényeztessük magunkat” a legfényűzőbb ajándékkal (pl.: wellness hétvégék), az ajándékkártya lehet a legjobb opció. Ha az eMAG ajándékkártya mellett döntünk, úgy nem lőhetünk mellé, hiszen az internetes áruház nyújtotta előnyöket kiaknázva ajándékozhatjuk meg a kedvesünket, a családunk tagjait vagy barátainkat. Az eMAG ajándékkártya után nincs sablonos „pénz a borítékban” vagy „kellemetlen meglepetés”.