Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Ha rendszeres vásárló vagy, vagy ha van rá forintod! Minden vásárlásodért, amit a Jóga Bazárban végzel, automatikusan törzsvásárlói pontokat kapsz. Az összegyűjtött pontokat 1 pont = 5 Ft áron válthatod majd be, vagyis csökkentheted a kosarad értékét. Pontjaidat a következő vásárlásod során az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 180 naptári napon belül használhatod fel.

Hogyan működik a hűségprogram?
Hűségpontokat csak regisztrált vásárlóként gyűjthet és válthat be, ezért a vásárláskor regisztrálnia kell. A vásárlásához kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosár értéke alapján számoljuk ki!* Ezek a pontok hűségpontokként kerülnek a számlájára, amelyeket a személyes menü „Hűségpontjaim” almenüjére kattintva tekinthet meg. Amint a megrendelésének teljes összege beérkezik (jóváírás dátuma), az új vásárlásért járó pontok is jóváírásra kerülnek a rendszerben. A pontokat új vásárláskor bármely termékre vagy termékekre elköltheti. Ha szeretné megtekinteni összegyűjtött hűségpontjait, azokat a pénztár oldalon láthatja. A hűségpontokat vásárláskor a pénztárnál lehet beváltani.
*A kedvezmény összege nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges visszavételi díjakat.

Hogyan gyűjthetem a hűségpontjaimat?
A hűségpontok gyűjtése teljesen automatikus, csak egy dolgot kell tennie, minden vásárláskor be kell jelentkeznie webáruházunkba.
Amikor vásárol, minden termék oldalán feltüntetjük, hogy hány hűségpontot kap az adott termékért.

Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?
Ha vannak hűségpontjaid a számládon, akkor azokat a Jóga Bazár webáruházban történő vásárlásra használhatod fel. A hűségpontok a pénztárnál írhatók jóvá a rendelés végösszegében. A szállítási díjakat a hűségpont nem fedezi!

Pontjaidat 1 pont = 5 Ft áron válthatod be, így ezzel az összeggel csökkentheted a rendelésed végösszegét. Az összegyűjtött hűségpontok a jóváírástól számított 180 napon belül felhasználhatók a következő vásárláskor.

Ha a rendelkezésre álló 180 napon belül nem használja fel a hűségpontokat, a fel nem használt pontok automatikusan törlődnek.

Kapok-e pontokat a hűségpontokkal fizetett vásárlásért?
Igen, a vásárlás teljes összegéért hűségpontokat kap.

Használhatok egyszerre kupont és pontokat?
A hűségkedvezmény igénybevételekor el kell döntenie, hogy a vásárláskor pontokat vagy kuponokat kíván-e kedvezményként felhasználni. Pontokat és kedvezménykuponokat nem használhat fel ugyanazon vásárláson belül.

A felhasználás egyéb feltételei!
A pontokat csak regisztrált vásárlók vehetik igénybe.
Minden vásárlással további pontokat gyűjthet, amelyeket az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 180 naptári napon belül használhat fel.
A pontok nem válthatók készpénzre, és nem ruházhatók át más vásárlóra.
A törölt vagy fel nem használt megrendelésekért nem jár pont.
A szállítási költségek és az esetleges utánvétdíjak nem számítanak bele a pontokba.