Kuponok és Akciók

Összes 2 Kuponkódok 6 Akciók 3
Szofia.hu

Akció 20% készleten lévő karikagyűrűkre Szofia.hu oldalon

Egyedi Karikagyűrűk több mint 1300 gyűrű Különféle típusú és márkájú ezüst, arany és acél ékszerek nagy választéka.

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 3x felhasznált

-20%

Érdekel
Szofia.hu

10 % kedvezény az eljegyzési gyűrűkre a Szofia.hu weboldalán

Szofia.hu weboldalán 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz karikagyűrűket.

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 52x felhasznált

-10%

Érdekel

A SOFIA már 2009 óta hivatalos PANDORA márkakereskedője Szlovákiában, és azóta is meghatározó szereplője a piacon. Az online áruházukban található készlet nagy része azonnal elérhető, így gyors szállítást kínálnak ügyfeleiknek. Csak 2-3 munkanapon belül garantálják az ékszerek eljutását hozzád, mert tisztában vannak a vásárlók igényeivel és az idő fontosságával.

Pandora ékszerek

A kedvelt PANDORA márka ékszereit már több mint 100 országban megtalálhatod. Az ikonikus karkötővel olyan különleges érméket gyűjthetsz, amelyek örökké megőrzik az életed legszebb pillanatait. A PANDORA karkötőnek köszönhetően ezek a csodálatos emlékek mindig veled lesznek, és az ékszer felbecsülhetetlen értékkel bír, hiszen személyessé varázsolja viselője számára. A PANDORA kínálatában nemcsak a jellegzetes karkötők és érmék találhatók meg, hanem más egyedi ékszerek is, mint például fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok. Egy PANDORA ékszer mindig több, mint pusztán egy díszítő tárgy – az életed részévé válik, és kifejezi egyedi stílusodat és emlékeidet. Fedezd fel a PANDORA varázslatos világát, ahol az ékszerek nemcsak divatos kiegészítők, hanem az életed fontos pillanatainak örök emlékei.

Pierre Cardin

A legendás divattervező, Pierre Cardin, által megalkotott ékszerek és órák a francia vonzerő, a stílus és az elegancia összhangját örökítik meg. Ezek a kifinomult darabok nem csupán az exkluzív haute couture iránti vágyakozást elégítik ki, hanem megfizethető áruk révén széles körű vásárlók számára is elérhetővé teszik ezt a kifinomult stílust. A PIERRE CARDIN ékszerek jellegzetes stílusa a klasszikus elegancia megtestesítője, kifejezve azt az időtálló szépséget, amely azoknak szól, akik értékelik a saját egyediségüket és előnyben részesítik az elismert értékeket a divatos hóbortokkal szemben. Pierre Cardin ékszerei olyanoknak készültek, akik a stílusukkal és magabiztosságukkal kiemelkednek, és akik számára az ékszer nem pusztán dísz, hanem egy értékrendet és kifinomultságot kifejező művészeti alkotás. Fedezd fel a PIERRE CARDIN kollekció varázslatos világát, ahol a divat és az elegancia örök és megfizethető formában találkozik.

Cégtörténet

A cég filozófiája az, hogy minden szempontból megfeleljen ügyfelei igényeinek. Az ékszerek eredeti márkás csomagolásban érkeznek meg hozzád, és a díszcsomagolásuk ingyenes. Egy vásárlás a Sofia Jewelry-nél nem csak egy egyszerű tranzakció, hanem egy élmény, amelyet egyedi és stílusos ékszerekkel gazdagíthatsz.

A Szofia.hu webshop kuponvásárlási lehetőségeket is kínál az ügyfelek számára. A kedvezmények eléréséhez használhatod a kuponkódokat vagy kedvezménykódokat, amelyeket a webáruház rendszeresen biztosít az ügyfelek részére. Ezek a kódok lehetővé teszik számodra, hogy még kedvezőbb áron juthass hozzá az egyedi és magas minőségű ékszerekhez.

A webshop átlátható és felhasználóbarát felülete segít könnyedén navigálni és böngészni a különféle kategóriák között. A PANDORA, SOFIA, THOMAS SABO és más márkák termékei könnyen megtalálhatók, és a részletes leírások segítenek abban, hogy a legjobb döntést hozd meg vásárlásaid során.

Az üzlet egyedi hangulatát a luxus ékszerek és órák változatos választéka erősíti. Az arany és ezüst kiegészítők mellett exkluzív órák is megtalálhatók, így minden igényt kielégíthetsz egy helyen. A kiváló kommunikáció és a minőségi szolgáltatások pedig biztosítják, hogy elégedetten távozz, és a következő vásárlásodra is visszatérj.

Böngéssz a Szofia.hu-n, és fedezd fel a Sofia Jewelry világát, ahol a stílus és minőség találkozik, és ahol a kedvezmények segítségével még elérhetőbbé válnak az egyedi ékszerek!