Kuponok és Akciók

Összes 1 Kuponkódok 6 Akciók 3
Wolt

Kupon – 2.000 Ft kedvezmény a Wolt.com oldalon

Kupon – 2.000 Ft kedvezmény a Wolt.com oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2025-01-01 🏷️ 13470x felhasznált

-2000 Ft

Kód mutatása ..UN24

Mindent a Woltról

A házhoz rendelt étel igazán megkönnyíti az életed. Ha a Wolton keresztül rendeled, akkor pedig több ezer szorgosan dolgozó üzlet tulajdonos és futár megélhetését is segíted.

Wolt kupon 1000 ft kedvezmény kód

A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottunk helyi csapatunkkal. Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az Ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá.

Minden rendelést érintkezésmentesen szállítunk

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenkit biztonságban tartsunk, ezért az érintkezésmentes kiszállítás funkció mostantól alapértelmezett beállítás a Wolton. Ez azt jelenti, hogy a futár a rendelésedet az ajtódhoz/ bejáratodba -vagy ahová kéred- teszi. A rendelésed leadása előtt, a futárnak szóló komment mezőben tudod jelezni, hogy hol hagyjuk a rendelésed. Majd a rendelés típusának kiválasztásánál láthatod, hogy a kis csúszka az „igen”-re van állítva az érintkezésmentes szállításnál.

-1000 Ft kupon kedvezményért kattints ide

Wolt kupon 1000 ft kedvezmény kód

A közös rendelés mostantól sokkal egyszerűbb

Legfrissebb szolgáltatásunk megkönnyíti a közös megrendeléseket! Miután kiválasztotta a szimpatikus éttermet, csak válassza a „közös megrendelés” lehetőséget, és ossza meg barátaival, családjával vagy munkatársaival a létrehozott linket. Ezután mindenki könnyedén kiválaszthatja, mit szeretne enni a saját telefonjáról. És ami a legjobb, csak egy szállítási költség kerül felszámolásra, mivel az étkezés egyszerre érkezik!

-1000 Ft kupon kedvezményért kattints ide

A legegyszerűbb mód a vállalati étkezések számlázására

Új szolgáltatásunk megkönnyíti az étel rendelést a vállalat számára. Legyen szó akár megbeszélésekről, rendezvényekről vagy a dolgozóknak biztosított napi étkezésről. Állíts be rendelési szabályokat az alkalmazottak számára, havi egyszeri számlázással.

Mikor van nyitva?

Minden nap 8-tól vagyunk nyitva, ekkortól tudsz rendelni azoktól az éttermektől, amik már nyitva vannak. Előrendelést bármikor le tudsz adni elvitelre vagy házhozszállításra is. Esténként egészen 11-ig rendelhetsz tőlünk. Ügyfélszolgálatunk a teljes nyitvatartási időben üzemel. Hogyan működik és mennyibe kerül a házhoz szállítás? A Woltnál saját futár partnereinkkel dolgozunk akiket szintén magunk választottunk ki. Ha házhoz szállítást kérsz az appból végig nyomon követheted, hol jár a rendelésed. Látni fogod, hogy a futár honnan és milyen járművel indult el az ételedért és mennyi ideig fog tartani a kiszállítás. Minden étteremből az étteremtől számított maximum 5 km az a távolság, ameddig szállítunk. Az alap kiszállítási díj Budapesten belül 499 ft, ami 1,5 km-ig elég, kivételt képeznek ez alól bizonyos zónák, mint pl. Dél-Pest, Csepel, Újpalota, Újpest, Rákosmente, a XVI. kerület és a 3. kerület bizonyos részei. Ezek esetében a kiszállítási díj 249 Ft, mely 1 km-es körzetben érvényes. Ahogy nő a távolság, azzal együtt nő a kiszállítási díj is. Ha szeretnéd minimalizálni a rendelési költségeidet, erre is van egy szuper megoldásunk, csak olvass tovább 🙂