-1000 FT Wolt kedvezmény ételrendeléshez

Használd a RNVKA kuponkódot és részesülj 1000 Ft kedvezményben első rendeléseskor!...Bővebben

Használd a RNVKA kuponkódot és részesülj 1000 Ft kedvezményben első rendeléseskor!

Kevesebb

Érvényes: 2021-12-31

Ne maradj le Wolt kuponkódjairól, kedvezményeiről


Wolt üzletről bővebben

Mindent a Woltról

A házhoz rendelt étel igazán megkönnyíti az életed. Ha a Wolton keresztül rendeled, akkor pedig több ezer szorgosan dolgozó üzlet tulajdonos és futár megélhetését is segíted.

Wolt kupon 1000 ft kedvezmény kód

A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottunk helyi csapatunkkal. Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az Ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá.

Minden rendelést érintkezésmentesen szállítunk

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenkit biztonságban tartsunk, ezért az érintkezésmentes kiszállítás funkció mostantól alapértelmezett beállítás a Wolton. Ez azt jelenti, hogy a futár a rendelésedet az ajtódhoz/ bejáratodba -vagy ahová kéred- teszi. A rendelésed leadása előtt, a futárnak szóló komment mezőben tudod jelezni, hogy hol hagyjuk a rendelésed. Majd a rendelés típusának kiválasztásánál láthatod, hogy a kis csúszka az “igen”-re van állítva az érintkezésmentes szállításnál.

Wolt kupon 1000 ft kedvezmény kód

A közös rendelés mostantól sokkal egyszerűbb

Legfrissebb szolgáltatásunk megkönnyíti a közös megrendeléseket! Miután kiválasztotta a szimpatikus éttermet, csak válassza a „közös megrendelés” lehetőséget, és ossza meg barátaival, családjával vagy munkatársaival a létrehozott linket. Ezután mindenki könnyedén kiválaszthatja, mit szeretne enni a saját telefonjáról. És ami a legjobb, csak egy szállítási költség kerül felszámolásra, mivel az étkezés egyszerre érkezik!


Használja a kedvezményes kupont az Wolt online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Hogyan használd fel Wolt üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Wolt partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Wolt partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok