WISE

Hívj meg 3 ismerősöd és 22.500 Ft -ot írnak jóvá

Hívj meg 3 ismerőst a WISE-hoz és szerezd meg a 22.5...Bővebben

Hívj meg 3 ismerőst a WISE-hoz és szerezd meg a 22.500 Ft bónuszt, amit a meghívottak után adnak. Kipróbáltuk, működik.

+150 000 HUF értékű díjmentes utalást kapsz.

Kevesebb

Érvényes: 2022-12-10 167x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a WISE kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a WISE webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van WISE fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le WISE kuponkódjairól, akcióiról
WISE üzletről bővebben

Egy kényelmesebb út a nemzetközi utalásokhoz.

Minden hónapban utánanéztek a Reutersen a valódi árfolyamnak. Taavet elküldte az euróját Kristo észt bankszámlájára, Kristo pedig feltöltötte Taavet angol számláját fonttal. Mindketten azt a pénznemet kapták, amelyre egyébként szükségük volt, és egyikük sem veszített egy centet sem a rossz árfolyam miatt, vagy költött elképesztő összegeket kezelési költségekre.

Nem volt várakozás, stressz vagy plusz költség. “Kell, hogy legyenek mások is, akik ugyanebben a cipőben járnak, mint mi…” – gondolták. Így TransferWise néven elindítottak egy vállalkozást és felvettek egy csapatot, hogy megépítsék a lehető legkényelmesebb utat a nemzetközi utalásokhoz.

Ahogyan növekedtünk, rájöttünk, hogy az embereknek többre van szüksége, mint pénzt utalni. Így létrehoztuk a többpénznemű számlát, a betéti kártyát és a céges fiók lehetőségét, és megváltoztattuk a nevünket Wise-ra.

Regisztrálj a Wise-nál, majd utalj, költs és fogadj pénzt nemzetközileg

Mint a legtöbb jó sztori, ez is két jó baráttal kezdődik.

Mindketten Észtországból származnak. Taavet, aki a Skype első alkalmazottja volt, Londonban élt, viszont euróban kapta a fizetését. Kristo a Deloitte-nál dolgozott, szintén Londonban élt, és fontban is kapta a fizetését. Viszont volt egy euró alapú hitele Észtországban.

Mindketten a saját bankjukon keresztül utalták a pénzüket, de nagyon rossz árfolyamon, és drágán. Tudták, hogy lennie kell más megoldásnak. Így hát összedugták a fejüket és kitaláltak egy gyönyörűen egyszerű megoldást.

Töltsön több mint 150 pénznemben

Egy kártya valódi árfolyammal történő pénzköltésre vagy pénzfelvételre.

Kezdje el azonnal költeni

Új kártyaadatok készen állnak azonnal használatra.

Bárhonnan kivonhatja az ATM-eket

Kivonási díjak vonatkoznak, ha túllépi a díjmentes limitet.

Automatikus konvertálás útközben

Töltsön bármilyen pénznemben, és mi gondoskodunk az átváltásról alacsony díjainkkal.

Azonnali értesítéseket kaphat

Nézze meg, mit töltött és nyomon követhet az alkalmazásban otthon, külföldön és útközben.


Használja a kedvezményes kupont az WISE online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok