Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Whirlpool kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Whirlpool webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Whirlpool fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Whirlpool kuponkódjairól, akcióiról
Whirlpool üzletről bővebben

A whirlpool termékek közül az alábbi kategóriákban válogathatsz:

Beépíthető gépek
Elektromos főzőlapok
Gázfőzőlapok
Gőzpárolók
Hűtők, fagyasztók
Kávéfőzők
Melegentartó fiókok
Mikrohullámú sütők
Mosogatógépek
Mosógépek
Páraelszívók
Sütők
Szabadonálló gépek
Elöltöltős mosógépek
Fagyasztók
Felültöltős mosógépek
Hűtők
Mikrohullámú sütők
Mosó-szárítókMosogatógépek
Szárítók
Tűzhelyek


Használja a kedvezményes kupont az Whirlpool online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-15% engedmény minden Whirlpool háztartási gépre
Érvényes: 2021-09-13
Bővebben

-15% engedmény minden Whirlpool háztartási gépre ajánlott fogyasztói árából a Whirlpool Márkaboltban.

Az engedmény más akciókkal nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Whirlpool 15% kedvezmény
Érvényes: 2020-05-17
Bővebben

15% engedmény minden Whirlpool háztartási készülék ajánlott fogyasztói árából a Whirlpool Márkaboltban 2020. május 14-17. és június 22-28. közötti időszakokban.
Az engedmény más akciókkal nem összevonható, készpénzre nem váltható.