Unipatika

50% a második termék árából az Unipatika.hu oldalon

Vegyél egy márkából két terméket és a másodikat...Bővebben

Vegyél egy márkából két terméket és a másodikat fél áron adjuk! Kevesebb

Érvényes: 2022-12-16 11x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Unipatika kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Unipatika webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Unipatika fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Unipatika kuponkódjairól, akcióiról
Unipatika üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Unipatika online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

25% kedvezmény Vichy termékre az Unipatika.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-25
Bővebben

A Vichy márkát 1931-ben alapították Franciaországban, az első dermokozmetikai márkaként. Alapfilozófiájának fő pillére, hogy a bőr szépsége annak egészségéből fakad. Ezért a Vichy termékek mindegyike ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvizet és dermokozmetikailag aktív hatóanyagokat tartalmaz. Készítményei alkalmazkodnak a nők mai életviteléhez, és figyelembe veszik azokat a tényezőket, amelyek befolyással lehetnek a bőrükre: a környezetük, az UV sugárzás, az éghajlat, az életstílusuk, a táplálkozásuk és a stressz.

50% a 2. termékre az Unipatika.hu oldalon
Érvényes: 2022-08-31
Bővebben

Vásárolj Apivita Bee Radiant terméket és a 2. ingyen van. Vásárolj olcsóbban Unipatika oldalán

20% nyári kedvezmény az Unipatika.hu oldalon
Érvényes: 2022-06-30
Bővebben

Más akcióval nem vonható össze, csomagokra, duopackokra, limitált kiszerelésű termékekre és a literes tusfürdőkre nem vonatkozik!

-25% kupon az Unipatika webshopjában
Érvényes: 2021-09-13
Bővebben

Vichy, La Rocher,Bioderma, Eucerin, Urige termékekre