Travelking.hu legújabb akciója
Csak nálunk
Travelking.hu

7% extra kedvezmény kupon szállásra a Travelking.hu oldalon

7% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. R...Bővebben

7% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz. Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre. A foglaláskor válaszd az ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom lehetőséget és add meg a TRAVELKINGHU7 kódot. Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést! Kevesebb

Érvényes: 1 hónap maradt 111x felhasznált
Travelking.hu

5%-os Travelking kupon bármely utazási ajánlatra

5% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. R...Bővebben

5% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz. Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre. A foglaláskor válaszd a “van ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget és add meg a “TRAVELKINGHU5” kódot. Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést! Kevesebb

Érvényes: 1 hónap maradt 88x felhasznált
Ne maradj le Travelking.hu kuponkódjairól, akcióiról
Travelking.hu üzletről bővebben

Utazásokra, azon belül is csomagajánlatokra szakosodott csapat vagyunk, így küldetésünk, hogy minden vásárlónknak felhőtlen kikapcsolódásban legyen része a segítségünkkel. 2014-es alapításunk óta már több mint 800 000 elégedett ügyfél utazásáról gondoskodtunk. A kínálatunkban 9 ország legjobb szállásajánlataiból válogathatsz, amelyeket egytől egyig könnyen elérhetsz autóval vagy tömegközlekedéssel. Szívesen pihennél egyet belföldön, Szlovákiában, Ausztriában vagy éppen Horvátországban? Akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Ajánlataink összeállításánál különösen odafigyelünk a lehető legjobb ár/érték arányra, a wellness lehetőségek meglétére és a hosszú érvényességi időre. Továbbá nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kínálatunkban megjelenő szállások minőségének biztosítására, ezért ellenőrizzük azokat személyesen. A mi benyomásaink és szolgáltatásokkal való elégedettségünk biztosíthatja, hogy neked sem lesz csalódásban részed, ha a szállásra szóló ajánlatunkat választod.

Hogyan foglalhatsz a Travelking.hu-n?

Az általunk kínált utalványok esetében kétféle lehetőségből is választhatsz. Foglalhatsz online egy általad választott időpontra vagy dönthetsz úgy is, hogy utalványod a megadott érvényességi időn belül használod fel. Az online időpontfoglalással való vásárlást akkor ajánljuk igazán, ha tudod pontosan mikor szeretnél utazni, de szeretnéd a csomagajánlatok minden előnyét kiélvezni. Az időpont foglalása nélküli vásárlás pedig tökéletes válsztás lehet, ha még nem vagy biztos abban mikor utaznál, vagy ajándékba szánod valakinek az utalványt.

Hogyan válthatod be a kuponkódokat?

A kuponok beváltása nagyon egyszerű. A számodra tetsző utalvány és foglalási mód (online időpontfoglalással vagy időpont foglalása nélkül) kiválasztását követően a kosaradban válaszd ki a “Van ajándékutalványom/ kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget. Add meg a kuponkódot és kattints a “Kedvezmény beváltása” gombra. Már kész is vagyunk! A kedvezmény automatikusan levonásra került a vásárlásod végösszegéből.

travelking.hu kupon beváltás módja


Használja a kedvezményes kupont az Travelking.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-50% LIMITÁLT kedvezmények szálláshelyekre, wellnesre
Érvényes: 2022-05-26
Bővebben

Nincs mese, itt az ideje a várva várt pihenésnek! Válogatott kedvezméyes ajánlatainknak köszönhetően a számláját sem kell lenulláznia a tökéletes kikapcsolódáshoz. Válasszon TravelBomba ajánlatainkból, amelyek esetében minimum 30% kedvezménnyel foglalhat! De legyen résen, mert ezek az utalványok csak korlátozott számban érhetőek el! Ha elfogytak TravelBomba utalványaink ne keseredjen el, vessen egy pillantást Last Minute, First Minute, vagy Különleges árú ajánlatainkra.

Kupon -10% Travelking.hu kedvezmény bármely ajánlatra
Érvényes: 2022-04-30
Bővebben

10% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz.
Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre.
Foglaláskor válaszd a “van ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget és add meg a “kuponkodok” kódot
Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést