Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezménytTravelking.hu

Ne maradj le egyetlen kuponról, akcióról sem

Lejárt Kedvezmény és kuponok

5%-os Travelking kupon bármely utazási ajánlatra
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

5% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz. Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre. A foglaláskor válaszd a „van ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget és add meg a „TRAVELKINGHU5” kódot. Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést!

7% extra kedvezmény kupon szállásra a Travelking.hu oldalon
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

7% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz. Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre. A foglaláskor válaszd az ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom lehetőséget és add meg a TRAVELKINGHU7 kódot. Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést!

-50% LIMITÁLT kedvezmények szálláshelyekre, wellnesre
Érvényes: 2022-05-26
Bővebben

Nincs mese, itt az ideje a várva várt pihenésnek! Válogatott kedvezméyes ajánlatainknak köszönhetően a számláját sem kell lenulláznia a tökéletes kikapcsolódáshoz. Válasszon TravelBomba ajánlatainkból, amelyek esetében minimum 30% kedvezménnyel foglalhat! De legyen résen, mert ezek az utalványok csak korlátozott számban érhetőek el! Ha elfogytak TravelBomba utalványaink ne keseredjen el, vessen egy pillantást Last Minute, First Minute, vagy Különleges árú ajánlatainkra.

Kupon -10% Travelking.hu kedvezmény bármely ajánlatra
Érvényes: 2022-04-30
Bővebben

10% kedvezmény a Travelking.hu bármely ajánlatára. Rajtad áll, hogy Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban vagy Horvátországban szeretnél kikapcsolódni vagy akár messzebbre is ellátogatsz.
Kattints a www.travelking.hu-ra és válogass a csomagajánlatokból kedvedre.
Foglaláskor válaszd a „van ajándékutalványom/kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget és add meg a „kuponkodok” kódot
Nincs más hátra, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést