Tortastúdió

Ingyenes szállítás a Tortastúdió.hu oldalon

A Tortastúdió.hu webá...Bővebben

A Tortastúdió.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Kevesebb

Érvényes: 2022-12-16 88x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Tortastúdió kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Tortastúdió webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Tortastúdió fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Tortastúdió kuponkódjairól, akcióiról
Tortastúdió üzletről bővebben

Juhász Judit vagyok, a Tortastúdió megalkotója és feltalálója.

Röviden rólam, 2014-ben végeztem biológusként az Eszterházy Károly Főiskolán. Ugyanebben az évben sikeresen felvételt nyertem a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karára, ahol 2016-ban élelmiszer-biztonsági és minőségügyi mérnökként diplomáztam.

A sütés mindig is nagy szerelem volt az életemben. A nagyszüleimtől kezdve a család legtöbb női tagja szeret süteményeket készíteni, így nagyon hamar elsajátíthattam a süteménykészítés fortélyait. Sajnos a tanulmányaim és a munkám háttérbe szorította a hobbimat. A 2020-as év jelentett számomra változást ebben a tekintetben, amikor rájöttem, hogy valami kreatív hiányzik az életemből. Számomra a cukrászat művészet, az önkifejezés egy formája. Ennek eredményeképpen 2020 szeptemberében beiratkoztam a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C. József Vendéglátóipari Technológiai és Szakképző Iskolájába cukrász tanfolyamra, a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolába. A következő évben sikerült megszereznem a cukrász szakmunkás bizonyítványt. Hamar kiderült, hogy nagyon jó döntést hoztam, mert a szenvedélyemet kreativitássá alakítottam.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Használja a kedvezményes kupont az Tortastúdió online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok