Topgal

Ingyenes kiszállítás 18 000 Ft felett a Topgal.hu oldalon

Ingyenes kiszállítás 18 000 Ft felett a Topgal.hu ol...Bővebben

Ingyenes kiszállítás 18 000 Ft felett a Topgal.hu oldalon Kevesebb

Érvényes: 2023-02-05 0x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Topgal kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Topgal webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Topgal fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Topgal kuponkódjairól, akcióiról
Topgal üzletről bővebben

A Topgal márka az alábbi termékcsoportokat foglalja magába:

 • CHILLI iskolatáskák és tolltartók a a legkisebb iskolásoknak
 • STREET HIT hátizsákok és kiegésztők felső tagozatosoknak és diákoknak, iskolába és szabadidős tevékenységekre egyaránt alkalmasak
 • speciális Euforia kollekció, amely kizárólag a topgal.hu webáruházunkban kapható és amelyben trendi táskákat és hátizsákokat talál
 • egyéb kiegészítők és tartozékok, mint például védőmellények rajzórára, esővédők, tízórais dobozok, …

Üzleti filozófiánk
A Topgal célja elsősorban a kliensorientált ügyfélszolgálat, a lehető legjobb minőségű és ugyanakkor attraktív termékek tervezése és gyártása elfogadható áron. Ezek cégünk sikerének alappillérei, amelyeknek köszönhetően cégünk a vásárlóink szerint minőségi termékeket hoz piacra.
Minden évben új iskolatáska kollekciót mutatunk be, reagálva az aktuális trendekre a színeket és mintákat illetően, valamint az új gyártási technológiák adta lehetőségekre.

Már 25 éve Önökkel vagyunk
2018-ban ünnepeltük meg a negyed évszázados évfordulónkat, ami jó ok egy kisebb ünneplésre. Ezért készítettünk egy rövid videót, ahol egy rövid történetben bemutatjuk kik vagyunk, mit és kinek csinálunk. Mi vagyunk “a Topgal iskolatáskák”. Munkánkat felelősségteljesen, örömmel, alázattal és szeretettel csináljuk. És reméljük, hogy ez látszik is


Használja a kedvezményes kupont az Topgal online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok