Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Az elektromos rollerek forradalmasítják a városi közlekedést, és mi büszkén kínáljuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel hozzáférhetővé tesszük ezt a modern és fenntartható közlekedési eszközt. Célunk, hogy Ön számára egyszerűvé és kényelmessé tegyük az elektromos rollerek bérlését, így könnyedén felfedezheti a várost, és élvezheti a zöld, tiszta közlekedés előnyeit.

Mi tesz minket különlegessé? Elsődlegesen a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségünk. Rollereinket rendszeresen karbantartjuk és ellenőrizzük, hogy Ön mindig megbízható és biztonságos eszközt kapjon kézhez. Azoknak, akik részt vesznek szolgáltatásainkban, garantáltan élvezetes és zökkenőmentes utazásban lesz részük.

Egyedülálló flottánk széles választékát kínálja elektromos rollereknek, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és preferenciáinak megfelelőt. Legyen szó egyszerű, önkiszolgáló bérlésről, hosszabb távú bérleti lehetőségekről vagy akár csoportos rendezvényekről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van.

A Tier csapata elkötelezett abban, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújtson, és személyre szabott megoldásokat kínáljon minden ügyfelének. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a fenntartható közlekedési megoldásoknak, és ezen a területen valódi változást hozzunk létre.

Ha készen áll arra, hogy kényelmesen és stílusosan fedezze fel a várost, nincs más teendő, mint kiválasztani egy elektromos rollert a Tier-tól, és hagyni, hogy az utazás kezdetét vegye! Várjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk a következő környezetbarát kalandon.