Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Célom mindig is az volt, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket kínáljam ügyfeleimnek, legyenek azok profi fodrászok, kozmetikusok vagy műkörömépítő szakemberek.

A fodrászcikkek és kozmetikumok terén a Szendrei Kft a legnépszerűbb márkákat és legújabb trendeket forgalmazza. A hajfestékektől kezdve a samponokon és kozmetikai készleteken át a fodrászkellékekig mindent megtalálhat nálunk, amire szüksége lehet a szalonjában vagy otthoni használatra. Szakértő kollégáink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket az Ön számára.

A műkörmös alapanyagok terén is büszkék vagyunk arra, hogy a legkiválóbb minőségű és legújabb termékeket kínáljuk. A különböző színek, formák és márkák közül válogathat, hogy a műkörmei mindig tökéletesek legyenek. A műkörmös szakembereknek olyan termékeket kínálunk, amelyekkel igazán kiemelhetik tehetségüket és kreativitásukat.

Az üzleteinkben és webshopunkban rendszeresen találhatók különböző akciók és kuponok, amelyek segítségével még kedvezőbb áron juthat hozzá a kiváló minőségű termékeinkhez. Használja ki ezeket az ajánlatokat, hogy még többet spóroljon és még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek.

A Szendrei Kft-nek nem csupán a termékeivel, hanem a szolgáltatásaival is fontos a vásárlói elégedettség. Rugalmas szállítási lehetőségeinkkel és gyors kiszállítással igyekszünk megkönnyíteni a beszerzési folyamatot. A kedvező árak mellett garantáljuk, hogy minden vásárló elégedetten távozik tőlünk.

Ha további információkra van szüksége, vagy segítségre van szüksége a termékválasztásban, lépjen kapcsolatba velünk. A Szendrei Kft mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy segítsen a fodrászcikkek, kozmetikumok és műkörmös alapanyagok terén.