Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A PlayGoSmart a csaknem 20 éves működés során megszerzett erős játék- és technológiai alapokra, tudásra és tapasztalatokra épül. Termékkínálatunkkal és szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy a lehető legkönnyebbé, kellemesebbé és hatékonyabbá tegyük vásárlóink életét.

Live Easy, Play Hard

Az erős játékközösség, amely az idők során átalakult, már nem csak a számítógépeken és konzolokon keresi a játékszempontokat, hanem az okosotthon- és mobiltechnológiákkal való „játék” is megjelent. Mindig támaszkodhat a PlayGoSmart-ra, mert nekünk köszönhetően a legtöbbet hozhatja ki személyes és szakmai potenciáljából. Igyekszünk a legjobbak lenni abban, amit csinálunk. Mi vagyunk az elsők, akik új irányokat választanak, technológiai innovációkat hozunk és tesszük azokat elérhetővé közösségünk számára. Kommunikációnk formája fontos számunkra, ezért gondunk van rá.

Az identitásváltás meghatározza márkánk értékeit is, amelyek minket képviselnek és irányt szabnak:
Szenvedély / Szakértelem / Emberiesség / Oktatás / Közösség / Karakter / Látnokiasság

Miért van itt a PlayGoSmart?

  • Azért, hogy a játékok világát elérhetőbbé és szórakoztatóbbá tegyük.
  • Azért, hogy Ön gyors, hatékony és bármikor, bárhol elérhető legyen.
  • Azért, hogy a jövő technológiáit már ma használni tudja.A

PlayGoSmart egy 18 üzletből álló hálózat is. A technika és a technológia világa a kezdetektől a nullák és egyesek bináris kódján alapul. Ezért vagyunk köztük mi is a PlayGoSmartnál, és az új üzletek látványvilága is ezekhez az alapokhoz kapcsolódik. Meg tudja valaki fejteni a kódot az üzletben? Erős egyének rettenthetetlen tudással a játékokról és a technológiáról, de a csapatjátékosok mindig segítőkészek.Ezek vagyunk mi – a régi-új PlayGoSmart játékosok!

És ne feledje – #liveeasyplayhard
www.pgs.hu