Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A SneakerStudio egy világmárkákat képviselő üzlet, amely Krakkó történelmi városnegyedében található – a Kazimierzben.
Régi épület, vonzó beltér és gondosan összeállított választék. Ez teszi a hely stílusát egyedivé.

A 2016-os év végén üzletünket kibővítettük a „fal túloldalán” lévő helyiséggel, ahol azóta a Sneaker Studio Woman működik.
Ez a hely kizárólag a szebbik nem részére lett létrehozva. Nem feledkeztünk meg a gyermekeitekről sem, ezért számukra is létrehoztuk a béke és a nyugalom szigetét – SneakerStudio Kids.

Üzletünk kizárólag megbízható márkákkal dolgozik együtt, ami által garantáljuk a készletünk rendszeres megújulását és kiegészítését a legújabb, egyben limitált kiadású „must-have” termékekkel. Készletünkön több világmárka nagy odafigyeléssel kiválasztott termékét tartjuk, amelyek kinézetileg, használatilag és eredetiségileg megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak. Nem jellemző ránk, hogy egy helyben üljünk, ezért folyamatosan fejlődünk és nyitottak vagyunk az újdonságokra. Fontos számunkra, hogy az általunk képviselt termékek mindig az aktuális trendet kövessék.

Kreatív és nyitott ügyfeleinknek köszönhetően üzletünk mindig élettel és pozitív energiával teli. Ehhez nagyban hozzájárulnak azok az emberek is, akiknek a munkájuk a szenvedélyük is egyben. Ügyfeleink kiszolgálásán kívül különböző rendezvényeket is szoktunk szervezni, amelyekre rendszerint meg szoktuk hívni a zene-, divat-, és sportvilág kiemelkedő alakjait is, továbbá részt szoktunk venni különböző, híres cipőbemutatókon és vásárokon, illetve szívesen támogatjuk a kulturális eseményeket.