Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Válaszd a streetweart és a sneakereket, hogy különbözz másoktól. Irány a város és vedd el belőle azt, amireszükséged van. Nézz be egy Sizeer üzletbe vagy a webshopba, bárhol is vagy. Nyerj inspirációt. Olvasgasd aSizeer.hu bejegyzéseit, csomagold ki a lépők történetét az Unboxed Story By Sizeer-ben, nézd meg azújdonságokat a #SelectedBySizeer-ben. Kövess minket a közösségi oldalakon és töltsd le a SizeerAppot – légynaprakész az újdonságokkal és az akciókkal. Csatlakozz a SizeerClubhoz és használd ki a tagsággal járókedvezményeket.

Mik azok a KIHÍVÁSOK?

A KIHÍVÁSOK olyan extra aktivitások, melyekben részt vehetsz, de nem kötelező. A KIHÍVÁSOK teljesítésével pluszPONTOKAT kapsz, és minél több PONTOD van, annál gyorsabban kerülnek újabb KUPONOK a fiókodba.

Mik azok a KUPONOK?

A KUPONOK százalékos vagy összegszerű kedvezmények és díjak. A KUPONOKNAK meghatározott PONTÉRTÉKE és lejárati ideje van.

Hogyan számítják a PONTOKAT?

Minden, a Sizeernél elkönyvelt tranzakció PONTOT ér. 100 Ft = 1 pont. Ne feledd, a KIHÍVÁSOK teljesítéséért is kapsz pontokat.

Mikor kerülnek a pontok jóváírásra a fiókomban?

Ha online vásárolsz, a pontokat automatikusan jóváírjuk a rendelés teljesítését követően. (A beérkezett összeg elkönyvelése után.) Ha üzletben vásárolsz, egyszerűen mutasd fel a kasszánál a klubkártyádat, hogy a pontokat rögtön a vásárlás után jóváírjuk a fiókodban.