Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A SHOOOS-nál hiszünk a minőségi márkákban, amelyek környezetbarát filozófiáját követik, miközben egyedülálló cipő- és ruházati választékot kínálunk Önnek.
Kik vagyunk mi?
A 2011-ben alapított és Pozsonyban (Szlovákiában) működő Shooos üzletünk arra az elgondolásra épült, hogy „A jó ruha jó cipővel kezdődik”.

Klasszikus tornacipők kiskereskedőjeként indultunk. Fokozatosan a városi divatra kezdtünk koncentrálni, és divatspecialistaként dolgoztunk. Ma már több mint 1500 elérhető tornacipő modellt tudunk kínálni.

Ahogy nőttünk, úgy nőtt a jó márkák iránti szenvedélyünk, egészen addig a pontig, amikor 2016-ban ruházattal is bővült kínálatunk. A stílus és a minőség kurátorai lettünk, ezért kollekciónkba csak a legexkluzívabb és legegyedibb termékeket válogatjuk a különböző márkákból. Mindezt azért, hogy a legújabb, legkorszerűbb, eredeti termékeket hordhassa.

Hiszünk abban, hogy a kereskedelemnek nem csak az értékesítésen kell működnie, hanem a bolygóért való felelősséget is magában kell foglalnia. Éppen ezért igyekszünk azokra a márkákra összpontosítani, amelyek küldetésükben fenntartható filozófiát vállaltak. Előnyben részesítettük az átlátható beszállítókat a méltányos kereskedelem ideológiája szerint épített, biopamutból készült vagy más módon újrahasznosítható termékek esetében.

A Shooos kezdete óta a minőségi termékek mellett minőségi ügyfélszolgálatot is nyújtunk. Lehetővé tesszük a küldemény feladását a megrendeléstől számított egy napon belül.

  • SZÁLLÍTÁS 2 NAP
  • DOUBLE BOXING
  • 100%-BAN EREDETI TERMÉKEK
  • VISSZATÉRÉS 30 NAPIG