RM Ékszer

Kupon -20% ékszerekre az RM Ékszer-től

Vásárolj 20% kedvezménnyel az R.M.ékszer kézműves...Bővebben

Vásárolj 20% kedvezménnyel az R.M.ékszer kézműves ékszerei közül! A kupon kedvezmény 2022.12.31-ig egyszeri vásárlásra jogosít fel az R.M.ékszer webáruházban (www.rmekszer.hu). Az ajánlat a szállítási költségre nem vonatkozik. A kupont kizárólag a megrendelés leadásakor a kuponkód megadásával érvényesítheted. Csak teljes árú termékekre használható fel, csomagajánlatokra nem, más kedvezménnyel vagy kuponakcióval nem vonható össze Kevesebb

Érvényes: 2022-12-15 364x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a RM Ékszer kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a RM Ékszer webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van RM Ékszer fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le RM Ékszer kuponkódjairól, akcióiról
RM Ékszer üzletről bővebben

Hinni az álmokban Hosszú évekig társtulajdonosa voltam egy webáruháznak, de éreztem, hogy az importált nemesfém termékek eladása nem az én utam. 2014-ben indítottam el önálló webshopomat. Eleinte a saját munkáimat adtam el az oldalon, a készítéstől, a csomagoláson, feladáson át a marketingig, én egy személyben voltam az R.M. ékszer. Számtalan kudarc ért az első évben, de nem adtam fel. Aztán férjem, Milán is otthagyta addig biztos állását, hogy együtt építsük az álmomat. Igen, mondhatom, hogy ez életem álma, gyermekemnek tekintem az R.M. ékszert. A grafikák megálmodója és az igazi Jolly Joker pedig Gábor (a sógorom) a szűk csapatban. Így hárman dolgozunk az áru feltöltésén, intézzük a csomagok feladását és az ügyfélszolgálatot. Én emellett saját kollekcióm is folyamatosan fejlesztem.

Az alkotói összefogás webshopja A saját bőrömön tapasztaltam, hogy mit él át az a kézműves, aki mindent egymaga akar csinálni. Éreztem és tudtam, hogy az álmom csak egy csapattal megvalósítható. Ezért megnyitottuk az R.M. ékszert más készítők számára is. A válogatásban az alkotások minősége is fontos szempont volt, ahogyan az is, hogy az ékszerek iránti szeretet tapintható legyen bennük. Huszonnégyen vagyunk, huszonnégy személyiség, huszonnégy hitvallás, huszonnégy egyéni történet. Többek között a festőművész, a fodrász, a tanárnő, kisgyermekes anyuka, a mérnök és számos kézműves technika találkozása. De ennél jóval több: közös gondolkodás, igazi csapatmunka. Mertem nagyot álmodni, és élére állni a folyamatosan fejlődő csoportnak, annak ellenére, hogy a hasonló összefogásokban nem láttam igazi összetartást. Ma már büszkén mondhatom, közös álmot építünk. Együtt hoztunk létre egy olyan alkotói közösséget, ahol egymást erősítve, egy brand/márka alatt értékesítjük az alkotásainkat. Megtisztelő számomra, hogy vezethetem és mentorálhatom őket.

Nincs titok, vagy mégis?! Kézműves alkotásokat és ékszert számos helyen lehet vásárolni az interneten, az R.M. ékszernél azonban az alkotóknak nincs más dolga, mint az ékszerekre koncentrálni, hiszen az értékesítés és az ezzel járó adminisztráció szűk csapatunk feladata. Az oldal „varázslói – ahogy előszeretettel hívom őket – ezért jobban tudnak fókuszálni az alkotásra: ékszereik gondolattal, ötlettel, szeretettel és történetekkel teliek. Történetekkel, melyek akkor teljesednek ki igazán, ha valaki viselni kezdi őket. Tudom, hogy amit mi adunk az embereknek, az egyedülálló, mert nem csak egy termék… Sokkal többet rejt egy csomag!


Használja a kedvezményes kupont az RM Ékszer online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok