Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Mindig is nagyon tetszettek a praktikus gymbag hátizsákok de nem találtam igazán csajos darabot, ami nem csak praktikus de szép is lenne. Ezért is kezdtem el szép anyagokból különleges kombinációkból ezt a típust tervezni.

Minden termékem egyedi, kézzel készített darab, fontos számomra a fenntarthatóság így kizárólag, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozom. A legtöbb táskám mosható, és nem csak szép de praktikus is.

Hogy honnan jött a Pinklady Design ötlete, hogyan és miért kezdtem el gymbageket tervezni és varrni?

Régóta vágytam egy szuper pink gymbagre és hosszas keresés után találtam is egy metal pink gyönyörű színű táskát, meg is vettem. Örömmel kezdtem el hordani, majd nagyjából 5 alkalom után elkezdett kopni rajta a festék és foszlani a varrása

Csalódottságomban elhatároztam, hogy varrok egyet magamnak, mert bizony arra nekem mindenáron szükségem van.

El is kezdtem anyagokat keresgélni és mivel nem tudtam varrni, Édesanyám segítséget kértem. Sikerült pink anyagot találni, elkészültek az első teszt darabok amiket megálmondtam. Majd kiderült, hogy ez másoknak is tetszik, így kezdtem el 2018-ban először csak ismerőseimnek majd 2019-től már szélesebb körben készíteni a táskáim. Vegan textilbőrrel dolgozom, stílusomra az elegáns letisztult vonal jellemző. Szeretem ha egy termék nem csak szép, de praktikus is, ezért van minden gymbagben pamutvászon bélés, belső zseb és karabineres kulcstartó is. Emellett kifordítva mosógépben is moshatóak, kímélő mosással, vizállóak is így télen nyáron hordhatóak.