Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a PhoneBazis kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a PhoneBazis webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van PhoneBazis fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le PhoneBazis kuponkódjairól, akcióiról
PhoneBazis üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az PhoneBazis online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon 30% Black Friday kedvezmény a Phonebazis.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-27
Bővebben

Add meg a kuponkódot a pénztár oldalon a lap tetején.

20% kedvezmény két termék vásárlása esetén
Érvényes: 2022-05-31
Bővebben

20% kedvezmény automatikusan levonásra kerül a teljes kosárértékből, amennyiben legalább 2 db terméket vásárol.

Kupon -15% kedvezmény telefontokokra a Phonebazis.hu oldalon
Érvényes: 2022-01-01
Bővebben

15% kedvezményre jogosít a kupon, amelyet a pénztár oldalon tudsz megadni a fizetési űrlap felett.

Kupon -22%-os Születésnapi kuponkód
Érvényes: 2021-09-30
Bővebben

Vásárolj 22% kedvezménnyel a PhoneBazis 2. Születésnapja alkalmából egészen szemptember végéig.