Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A TÖRTÉNET

A PANDORA története egy egyedülálló márkáról és annak egyedülálló termékeiről szól. Egy csodálatos útról, amely mindössze néhány év alatt eljuttatott egy helyi dán ékszerészt a világ vezető nemzetközi ékszercégei közé, így alkotásai ma már több, mint 100 országban elérhetőek..

Mindez majdnem 30 évvel ezelőtt kezdődött. A dán aranyműves, Per Enevoldsen és felesége, Winnie 1982-ben alapították meg azt az ékszerüzletet a dániai Koppenhága egyik szerény környékén, amely később a  márka szülőhelyévé vált.

Már vállalkozásuk korai napjaiban is gyakran utaztak Thaiföldre import ékszerek után kutatva. Ahogy az érdeklődés termékeik iránt egyre növekedett, figyelmüket fokozatosan a dániai ügyfelek felé történő nagykereskedelemre összpontosították.

1987-re nagykereskedőként már több sikeres évet tudhattak maguk mögött, így az üzletben történő árusítást felfüggesztették, a cég pedig nagyobb telephelyre tette át székhelyét. Mindeközben csatlakozott hozzájuk az első, házon belüli tervező, a PANDORA pedig saját, egyedi ékszerei megalkotására kezdett fókuszálni. 1989-ben a cég megkezdte Thaiföldön az ékszerkészítést.

A jelen

A brand egy vertikálisan integrált üzleti modellel dolgozik, amelynek a házon belüli tervezés, az ékszerek megalkotása, a globális marketing, valamint a legtöbb piacon a direkt disztribúció is része. Termékei több, mint 100 országban és 6 kontinensen elérhetőek, 7700-nál is több eladási helyen, amelybe 2600 márkaüzlet is beletartozik.

A cég küldetése – a kezdetektől fogva napjainkig – világszerte elérhető áron kínálni, és ezzel elérhetővé tenni a nők számára a kiváló minőségű, kézzel megmunkált, modern és eredeti ékszerek univerzumát, egyéniségük kifejezésére inspirálva őket. Hiszen minden nőnek megvan a saját, egyedi története – egy személyes gyűjtemény olyan különleges pillanatokból, amelyek azzá teszik őt, aki. Ezért ünnepeljük mi is ezeket a pillanatokat. És ezért állítjuk róluk, hogy felejthetetlenek.

Anyagok

Nagy odafigyeléssel és gondosan választja ki alapanyagait: nem csak arra figyel, hogy kiváló minőségűek legyenek, hanem arra is, hogy kíméljék a környezetet. Fedezd fel a Pandora ékszerekhez használt fémek különleges tulajdonságait. Az aranytól és az ezüsttől a Pandora saját futtatott, különleges Pandora Shine, Pandora Rose és más fémötvözetéig.

Ékkövek

A Pandora lenyűgözően ragyogó kövek választékát kínálja, amelyek szikrázó ragyogást és színt visznek az ékszereinkbe. Fedezd fel a különböző köveket és az ékszereinkben való felhasználásukat. Találhatsz mestersége, szintetikus, természetes köveket, gyémántokat.