Ózongenerátorshop

Akció -1.000 Ft kedvezmény feliratkozóknak az Ozongeneratorshop.hu oldalon

Hírlevél feliratkozás esetén.
Érvényes: 2023-02-04 1x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Ózongenerátorshop kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Ózongenerátorshop webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Ózongenerátorshop fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Ózongenerátorshop kuponkódjairól, akcióiról
Ózongenerátorshop üzletről bővebben

Mire jó az ózongenerátor?
Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer. Az atmoszférában található ózonréteg megvédi az emberi fajt a napsugárzástól. Az ózon friss és tiszta illatát zivatarok után lehet észlelni.
Ózongenerátorokkal ezt a természetes erős hatást oxidálószert használjuk a légtisztításhoz. Az ózongáz (O3) három oxigénatomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő (O2) kettőt. A harmadik oxigénmolekula rendkívül reakcióképessé teszi az ózont, amely így könnyen tapad más molekulákhoz. Amikor a szennyező anyagok találkoznak az ózonnal, oxidációs reakciók lépnek fel, amely során a káros részecskék (vírusok, baktériumok, szagmolekulák) elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át. Így a folyamat végén nem marad más, mint a tiszta, oxigéndús levegő.

Hogyan működik az ózongenerátor?
Ózonlap segítségével koronakisüléssel működik az ózongenerátor, a villámláshoz hasonlóan. Amikor villámlik, akkor sok oxigén jelenik meg az atmoszférában, földi könyezetben. Az ózongenerátor készülék ehhez hasonlóan, apró koronakisülésekkel, szemmel látható apró villámokkal ózongázt generál, amelyet egy ventillátor juttat a készülékből a levegőbe.

Hatékony a vírusok és baktériumok ellen?

Az ózongáz az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami 50-szer erősebb a házi fertőtlenítésben ismert klórtól. Amikor a vírusok-baktériumok találkoznak az ózonnal, oxidációs folyamatok indulnak el, amely során elpusztulnak, az ózonmolekula pedig oxigénné alakul át.

Semlegesíti a szagokat?
Igen, az ózongáz hatékonyan semlegesít mindenféle szagokat, legyen az a bútorszövetekbe beleivódott cigarettafüst, vegyszer, penész vagy dohos szag.

A penész ellen is hatékony?
Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által.
Elpusztítja a penészgombákat és azok spóráit, megállítja ezzel a gombák sejtnövekedését, szaporodását valamint megszünteti az egészségre gyakorolt káros hatásukat.


Használja a kedvezményes kupont az Ózongenerátorshop online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok