Kedvezménykód és Kupon válogatás

Ózongenerátorshop

Kupon – 1.500 FT minden ózongenerátorra az Ozongeneratorshop.hu oldalon

Kupon - 1.500 FT minden ózongenerátorra az Ozongeneratorshop.hu oldalon

Többet a kedvezményről Érvényes: Visszavonásig 49x felhasznált

-1.500

Kód mutatása ..7TK2

Mire jó az ózongenerátor?

Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer. Az atmoszférában található ózonréteg megvédi az emberi fajt a napsugárzástól. Az ózon friss és tiszta illatát zivatarok után lehet észlelni.
Ózongenerátorokkal ezt a természetes erős hatást oxidálószert használjuk a légtisztításhoz. Az ózongáz (O3) három oxigénatomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő (O2) kettőt. A harmadik oxigénmolekula rendkívül reakcióképessé teszi az ózont, amely így könnyen tapad más molekulákhoz. Amikor a szennyező anyagok találkoznak az ózonnal, oxidációs reakciók lépnek fel, amely során a káros részecskék (vírusok, baktériumok, szagmolekulák) elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át. Így a folyamat végén nem marad más, mint a tiszta, oxigéndús levegő.

Hogyan működik az ózongenerátor?

Ózonlap segítségével koronakisüléssel működik az ózongenerátor, a villámláshoz hasonlóan. Amikor villámlik, akkor sok oxigén jelenik meg az atmoszférában, földi könyezetben. Az ózongenerátor készülék ehhez hasonlóan, apró koronakisülésekkel, szemmel látható apró villámokkal ózongázt generál, amelyet egy ventillátor juttat a készülékből a levegőbe.

Hatékony a vírusok és baktériumok ellen?

Az ózongáz az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami 50-szer erősebb a házi fertőtlenítésben ismert klórtól. Amikor a vírusok-baktériumok találkoznak az ózonnal, oxidációs folyamatok indulnak el, amely során elpusztulnak, az ózonmolekula pedig oxigénné alakul át.

Semlegesíti a szagokat?

Igen, az ózongáz hatékonyan semlegesít mindenféle szagokat, legyen az a bútorszövetekbe beleivódott cigarettafüst, vegyszer, penész vagy dohos szag.

A penész ellen is hatékony?

Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által.
Elpusztítja a penészgombákat és azok spóráit, megállítja ezzel a gombák sejtnövekedését, szaporodását valamint megszünteti az egészségre gyakorolt káros hatásukat.