Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Saját gyártási és tervezési központunk van.
Nagy hangsúlyt fektetünk hátizsákjaink, iskolatáskáink és egyéb iskolai felszereléseink minőségére. Minden évben új kollekciókkal jövünk, mind dizájn, mind típus terén. Az összes termékünket nálunk tervezzük meg. A modellek fejlesztésekor egy tapasztalt gyógytornásszal dolgozunk, akinek köszönhetően mindenki háta kényelemben lesz. Az egyedi grafikai motívumokat szakképzett grafikusaink csapata készíti. Saját tervezéseink mellett népszerű animációs filmek licencelt szereplői és motívumai is megjelennek az Oxybag termékein. Hosszú távú partnerünk a Walt Disney, az Universal Studios, a Marvel vagy a Hasbro, az együttműködés m­esés.

Fontos, hogy Ön elégedett legyen, az Ön elégedettsége és kényelmes vásárlása a prioritásaink között szerepel.
Igyekszünk a lehető legjobban segíteni a vásárlás során és a megrendelés leadása után is. 2017 óta Brno (Brünn) közelében, Rajhrad-ban található VGP Park modern helyiségeiben vagyunk. Itt több mint 130 alkalmazott gondoskodik Önről. A grafikusoktól és fejlesztőktől kezdve az áru küldésért felelős személyzetig mindannyiunknak egy célja van: egyszerű legyen a vásárlás, és hogy termékeink a célt szolgálják.

Első helyen állunk a cseh és a szlovák piacon, folyamatosan fejlődünk és növekszünk.
Az iskolaszereinket a világ 14 országába exportáljuk, főleg Németországba, Ausztriába, Magyarországra és a balti államokba. A cseh és a szlovák piac a kisujjunkban van: nagy kiskereskedelmi láncoknak, kisebb üzleteknek és webáruházaknak szállítunk. Röviden, bárhová, ahol értékelik is a precíz munkánkat.

Ha minőségi hátizsákokról és egyéb tanszerekről van szó, bízzon bennünk.
Mi az Oxybag vagyunk, minden osztály sztárja.