Onlinemarkaboltok

7 év jótállás háztartási készülékekre az Onlinemarkaboltok.hu oldalon

Ingyenes szállítással, 140 napos visszafizetési gar...Bővebben

Ingyenes szállítással, 140 napos visszafizetési garanciával vásárolhatsz megbízható háztartási készülékeket az Onlinemarkaboltok.hu webshopban. Kevesebb

Érvényes: 2023-01-31 259x felhasznált
Onlinemarkaboltok

Bosch szárítógép áramdíjvisszatérítéssel

A megvásárolt készülék 1 éves fogyasztásának k...Bővebben

A megvásárolt készülék 1 éves fogyasztásának költsége az energiacímke szerinti éves fogyasztással számolva a következő:
a vásárolt szárítógép 1 éves fogyasztásának és az 1 kWh villamos energia 2022. augusztus 1-jén érvényes, 70,1 Ft-os lakossági piaci árának szorzata. A+++ energiacímkéjű készülékeknél ennek az összegnek kétszeresét, A++ esetében egyszeresét térítjük meg Önnek. A lakossági piaci ár módosításáért felelősséget nem vállalunk.

Promóció időtartama: 2022.09.01. – 2022.10.09.

A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött. Kevesebb

Érvényes: 2023-02-03 225x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Onlinemarkaboltok kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Onlinemarkaboltok webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Onlinemarkaboltok fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Onlinemarkaboltok kuponkódjairól, akcióiról
Onlinemarkaboltok üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Onlinemarkaboltok online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok