Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A Mr. Alkohol története

Cégünk az egyediséget és a különlegességet tűzte ki célul már a kezdetektől. Egy olyan webshop létrehozására törekszünk, amely fiatalos, lendületes és a kor szellemét maximálisan szem előtt tartja. Ezzel a szemlélettel töltjük meg felületeinket újabb és újabb tartalmakkal, legyen szó a webshopról, vagy a social média felületeinkről. A jó hangulat, a pozitív kisugárzás elengedhetetlen része a tevékenységünknek. Igyekszünk folyamatosan nyomon követni a világban zajló eseményeket (úgy a sport, mint a kultúra területén), ünnepelni a szakmánkhoz kapcsolódó nemzetközi napokat (Rum nap, Gin nap stb.), vagy megemlékezni a fontos hazai és nemzetközi dátumokról (augusztus 20., július 4., Halloween, Valentin nap stb.).

Utunk és munkánk során segítségünkre van Csuja Imre Jászai Mari díjas színművész, aki cégünk márkanagykövete, folyamatosan inspirál bennünket, aki személyiségével és mérhetetlenül gazdag élettapasztalatával mindannyiunk számára példakép. Ha szeretnénk Ő Csoki bácsi, vagy Bala a Valami Amerikából, de legfőképp Ő Csuja Imre Az Ember, akire felnézünk.

A másik oldal pedig a vásárlói oldal. Filozófiánk, hogy minden vásárlónkat úgy kell kezelni, mint egy törzsvásárlót, hiszen mindig mindenki volt egyszer egy első vásárló. Törzsvásárlói pontrendszerünk is úgy lett kialakítva, hogy mindenki élvezhesse az előnyeit, de természetesen, aki többet vásárol nálunk az több pontot is tud gyűjteni és így a nap végén nagyobb kedvezményben részesül. Igyekszünk minden esetben a megoldásra törekedni és a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálni vásárlóink igényét. Természetesen fontos számunkra a szakmaiság is, így kollégáinkat is folyamatosan igyekszünk trenírozni, hogy minél teljesebben tudjunk a kérdéseitekre válaszolni. Az italok világa végeláthatatlan, de éppen ez adja számunkra is a szépségét.