Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon -10 % kedvezmény a vásárlás végösszegéből a Mobilego.hu oldalon
Érvényes: 2023-08-31
Bővebben

A – 10 % kedvezmény a 4000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes és a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a Mobilego.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a Mobilego kupon előnyeit és vásároljon okosórát, mobiltartozékokat olcsóbban.

-10% mobiltelefon tartozékokra
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Mobiltelefonok és tartozékok kedvezményes áron akár ingyenes szállítással. Minőségi tartozékok és tokok. Ne hagyja ki a lehetőséget!

Bővebben az üzletről

Cégünk már 2000-ben kezdte meg működését. Kezdetben fő célunk komplex szolgáltatások nyújtása az ügyfeleinknek az informatika területein.

Hosszú távú működésünknek köszönhetően a piacon sikerült egy megbízhatő és tapasztalt csapatot kiépítenünk, mely biztosítja az ügyfél számára, hogy előnyös árakat és kiválló szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

A 2003-as évben az eccommerce világába lépve új internetes webáruházakat indítottunk, ahol termékeinkel szolgáljük ki az ügyfeleinket. Aktuális termékinformációkat biztosítunk és gyors szállítást az ügyfeleinknek. Folyamatos fejlődés melett inovatív megoldásokkal bővítjük az általunk nyújtott szolgáltatásokat.