Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Minőségi háztartási gépek nem csak a konyhába. Hausberg konyhai gépek a legkedvezőbb áron. Kínálatunkban háztartási gépek outlet áron elérhetőek, nagy választékban, minden igénynek megfelelően. Ajánlataink az alábbi termékcsoportok esetén folyamatos akciós árakat és minőségi termékeket sorakoztat fel:

Sütő: Beépíthető sütő ajánlataink garantáltan a legjobb árakat kínálják. Hausberg légkeveréses sütő palettánk konyhaszekrénybe építhető sütők széles választékát nyújtja. Számos sütési funkció, nagy térfogat, és alacsony energiafogyasztás jellemzi a Hausberg elektromos sütőket. Szabvány 59.5 cm szélesség, ami elektromos sütő részére kialakított alsó vagy magasszekrénybe építhető.

Főzőlap: Kínálatunkban gázfőzplap és elektromos főzőlapok is megtalálhatóak, melett a főzőlap indukciós meghajtással is szerepel termékeink között. Hausberg és Akpo főzőlapok, modern és Vintage stílusban, bármilyen stílus konyhába van főzőlap ajánlatunk. Az indukciós főzőlap fogyasztása rendkívül alacsony, ezért magasabb ára ellenére is egy kiváló választás. A beépíthető elektromos sütő és főzőlap szett ajánlataink csomagban még kedvezőbb áron elérhetőek. Kínálatunkban hordozható indukciós főzőlap is elérhető, ami a nyaralás alkalmávan kiváló társ.

Mikrohullámú sütő: Hausberg szabadonálló és beépíthető mikrohullámú sütő ajánlatok. Rengeteg funkcióval, 7 különböző főzési programmal, automata kiolvasztóval és grill funkcióval ellátott konyhaszekrénybe beépíthető mikrohullámű sütők fekete és inox színben, szabvány méretben, ami a mikrohullámú sütő fogadására alkalmas konyhai állószekrény elembe építhető. Hausberg mikrohullámú sütő akció egész évben.

A kínálatunkban szereplő gránit mosogatókhoz a szifon készletet ajándékba adjuk. A mosogatótálcák rendelhetőek manuális vagy automata dugókiemelővel szerelt szifonnal is. Magas minőségű, időtálló gránit mosogatók, anyaguk 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami a gránit mosogatótálcák szabvány anyag összetétele. Az általunk forgalmazott minden NERO Italia és EoS gránit mosogató tisztítása egyszerű, nem igényelnek speciális állagmegóvást. Emellett a gránit mosogató fúrása nem szükséges, a termékeken a lyukak előre ki vannak fúrva. A mosogató beépítése egyszerű, könnyen a konyhai mukalaphoz rögzíthető. A termékekkel kapcsolatos további beépítéssel kapcsolatos részletek és gránit mosogató vélemények a blog rovatunkban megtalálhatók. Kínálatunkban az alábbi mosogatótálca kialakítások szerepelnek:

Egymedencés gránit mosogató – csepegtető nélkül. Csepttálca nélküli modellek 40 – 80 cm közötti szélességben. Előnyük a helytakarékos méret és típustól függően a nagy medence. A gránit mosogató kerek kialakítással szintén itt található.

Egymedencés gránit mosogató – csepegtetővel. Csepptálcás modellek, amelyek a legelterjedtebb változatok, típustól függően 57 – 80 cm szélesség között. A legnépszerűbb modellek a medence és cspegtető tálca egyenlő arányban oszott kialakítása.

Másfél medencés gránit mosogató. A 1.5 medencés mosogatótálcák lehetnek csepgtető vag ycsepegtető nélküli modellek, a méretek  60 – 100 cm között vannak, kínálatunkban számos típus található a helytakarékos megoldástól egyészen a nagyméretű mosogatókig. A mosogató egy nagyméretű medencével és egy kisebb gyümölcsmosó medencével rendelkezik.

Kétmedencés mosogató. Gránit mosogatótálca dupla medencével egyre népszerűbb, hatékony megoldást kínál a konyhában. Termékeink csepegtető nélküli kétmedencés modellek, szimmetrikus vagy enyhén asszimetrikus medence kialakítással.

Sarok mosogató. A konyhaszekrények sarok részébe beilleszthető sarok gránit mosogatók, amelyek illeszkednek a bútor sarok szekciójába, egyedi kialakításuknak köszönhetően. A legelterjedtebb változat a másfél medencés mosogató.

Munkalap alá építhető mosogató. Ezek a modellek értelemszerűen csepptálca néküli gránit mosogatótálcák, a konyhai munkalapra rögzítés alulról, ragasztással történik.

Kínálatunkban megtalálhatóak minden csaptelep kategória termékei. Követve a legújabb csaptelep trendeket, modern formavilág és a trendekhez igazodó új és hagyományos színek is a kínálat része. Csaptelep termékeink az alábbi műszaki és esztétikai tartalommal bírnak, illetve az alábbi csaptelep típusokra szeretnénk felhívni a figyelmet:

Csaptelep műszaki tartalom

Kerámia keverőszelep: a forgalmazott csaptelepek kerámia keverőszeleppel vannak szerelve. A régebben használt műanyag keverőszelepekkel szemben precízebb és időtálóbb megoldás a kerámia betétes csaptelep. A csaptelep kerámia szelepekről több információt megtudhat az erről szóló írásunkban.

Precíz keverőkar: A Vintage stílusú csaptelep kivételével, a csapok egykaros keverővel vannak felszerelve, amelyek precíz hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé.

Alacsony zajszint: a víznek a csaptelepen keresztül történő áramlása hangot generál, a csaptelep így keletkezett zajszintjét mérik és skálázzák. Az általunk forgalmazott csaptelepek a legalacsonyabb vagy a második legalacsonyabb zajszint kategóriába tartoznak. A csaptelep zajszintekről többet megtudhat blog bejegyzésünkben.

Tartós felület: A króm felületű csaptelepek precíz előkészítést követően, nikkel majd közvetlenül utána króm és végül fényesítő réteget kapnap ezálta nem csak magasfényű esztétikus csaptelepek de tartós felületű termékek is lesznek.

Fekete csaptelep: elektrosztatikus porfestéssel felvitt fekete rétegek (szinterezés), ami a hagyományos technológiákkal szemben tartósabb felületet eredményez.

Csaptelep perlátor: Csaptelepeink kivehető és tisztítható perlátorral vannak szerelve, amelyek egyenletes víz áramlást és víztakarékos felhasználást nyújtanak. Szabvány perlátor méretek.

Csaptelep típusok

Mosogató csaptelep: Legtöbb modellünk gránit mosogatótálcákhoz kialakított és színben harmonizáló csap, ahol a hagyományos kialakítás mellett megtalálható kihúzható fejes és zuhanyfejes csaptelep mosogató vagy egyéb konyhai felhasználásra (mosogató csaptelep fali kivitelben).

Mosdó csaptelep: Kerámia mosdókagylóra szerelhető csaptelepek magas műszaki tartalommal, követve a legújabb csaptelep trendeket. A mosdó csaptelepnél fontos, hogy a mosdókagyló tetejére vagy mögé, a munkalapra kerül beszerelésre. A mosdókagyló mögé telepített csapok magasított kivitelben is elérhetőek kínálatunkban.

Kád csaptelep: Kádtöltő csaptelepek több színben, kombinálva falra akasztható zuhanyrózsával és zuhany gégecsővel. A csaptelepen egy váltókapcsoló segítségével átváltható a kifolyás. Az általunk forgalmazott összes csaptelep kádhoz szabvány 150 mm-es kötéstávolséggal rendelkezik.

Zuhany csaptelep: Zuhany csaptelepek több színben a hozzá tartozó mosdó csapteleppel szettben is. Falon kívüli és falsík alatti zuhany csaptelepek nagy választékban (zuhany csaptelep fekete színben is), zuhanyrózsával és zuhanycsővel, 150 mm széles bekötési távolsággal.

Bidé csaptelep: Állítható vízkifolyási szög és precíz keverőkar. Bidé zuhany és hagyományos bidet csaptelep több színben és stílusban, amelyek rendelhetők szériában a hozzá tartozó mosdó és/vagy kád csapteleppel.

Speciális csaptelepek

Termosztátos csaptelep: A hagyományos keverőszelepet és keverőkart egy pontos hőmérséklet szabályozásra képes belső vízkeveréses rendszer váltja ki. A biztonsági retesszel ellátott termosztátos zuhany csaptelep és termosztátos kádtöltő csaptelep kínálatunk rendelhető szettben is a termékcsalád többi modelljével. Tudjon meg többet a termosztátos csaptelep működéséről műszaki rovatunkban.

Falsík alatti csaptelep: Fali csaptelepek konyhai mosogatókhoz, fürdőszobai csaptelepek falsík alatti kialakítással, valamint falsík alatti zuhanyszett és zuhany csaptelep is megtalálható ajánlataink között. Egyszerű telepítés, elegáns esztétikus megjelenés.

Csaptelep márkák

Kiemelt csaptelep márkáink:
Gamma: Konyhai és fürdőszobai csaptelepek, mosogatószer adagolók és önzáró leeresztő szelepek
Mexen: Fürdőszobai csaptelepek a legnagyobb kínálattal, kövezve a legújabb design elvárásokat
Yoka Home: Minimáls stílusú és Vintage mosdó csaptelepek egyaránt valamint zuhanyszettek