Csak nálunk
MediaShop

1.000 Ft kedvezmény a MediaShop oldalán

A MediaShop az utóbbi években nemzetközileg is elism...Bővebben

A MediaShop az utóbbi években nemzetközileg is elismert, sikeres többcsatornás vállalat lett. Termékkínálatunk rendkívül széles, hiszen konyhai, barkács, szépségápolási eszközökkel, ugyanakkor fitnesz gépekkel is találkozhat nálunk. Innovatív termékekeinket 11 fő piacon és világszerte is értékesítjük. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-04 87x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a MediaShop kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a MediaShop webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van MediaShop fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le MediaShop kuponkódjairól, akcióiról
MediaShop üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az MediaShop online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon – ingyenes szállításhoz
Érvényes: 2020-06-21
Bővebben

Hsználd a kuponkódot a kosár oldalon és ingyenes szállítás kapsz.

Kupon 3.000 Ft kedvezmény
Érvényes: 2020-04-02
Bővebben

12.000 Ft vásárlás esetén 3.000 Ft kedvezmény + ingyenes szállítást biztosít a kuponkód.