Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le egyetlen kuponról, akcióról sem

Lejárt Kedvezmény és kuponok

-1.000 Ft kedvezmény Tefal serpenyőkre + ingyenes szállítás a MediaMarkt.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-31
Bővebben

Az 1000 Ft-os kuponkedvezmény kizárólag 2021. november 1-től 2021. december 31-ig, de legfeljebb a készlet erejéig váltható be a Tesco Hipermarketben lévő üzleteket (Veszprém, Baja, Dunaújváros, Kaposvár, Szekszárd, Budapest, Győr, Sopron, Tatabánya, Esztergom) kivéve, valamennyi MediaMarkt áruházban és a webáruházban.
A kupon készpénzre nem váltható. Áruházi beváltás esetén a kuponkódot szükséges bemutatni a pénztárnál. A kuponon szereplő kedvezmény a kasszánál kerül levonásra.
Webáruházi vásárlás esetén a kuponkódot a kosár oldalon a “Fizetési mód és kuponbeváltás” kiválasztásával a “Kuponkód” szöveg alatti mezőbe, pontosan a megadott formában kell beírni, majd a “Beváltom” gombra kattintva lehet azt érvényesíteni.
Az ingyen szállítás ajánlat 2021.11.01-től 2021.12.31-ig, de legfeljebb a készletek erejéig, a weboldalunkon leadott megrendelések esetén, kizárólag a webáruházunkból történő házhoz szállításkor érvényes. Más, nem Tefal serpenyő termék egyidejű vásárlása esetén szállítási díj kerülhet felszámításra. A háztartási nagygépek esetén igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokra nem érvényes.

Kuponnapi akciók a MediaMarkt.hu oldalon
Érvényes: 2021-10-11
Bővebben

A ‘Kuponnapi akciók’ ajánlat 2021.10.06-tól 2021.10.10-ig, de legfeljebb a készlet erejéig valamennyi MediaMarkt áruházban és a weboldalunkon leadott megrendelés esetén érvényesek. A Barkács és kert, valamint az Otthon és szabadidő termékkategóriák ajánlatai a weboldalunkon házhoz szállítással leadott megrendelések esetén érvényesek. Áruházi átvétellel leadott webáruházi megrendelés esetén, az átvétel során további kedvezmény nem érvényesíthető. Áraink az áfát tartalmazzák. Az ajánlat más akcióval, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk.

-20% kedvezmény a megjelölt háztartási kisgépekre
Érvényes: 2021-09-13
Bővebben

A kupon kizárólag 2021. szeptember 10. és 12. között, de legfeljebb a készlet erejéig váltható be valamennyi MediaMarkt áruházban. Webáruházi vásárlás, megrendelés esetén nem érvényes.

Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. A kupon más, a termék vételárát csökkentő egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe. A kupon a beváltási időszakban érvényes reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem váltható be. A kupon készpénzre nem váltható, kizárólag eredeti kupont áll módunkban elfogadni. Az érvényesítéshez fordulj szaktanácsadóinkhoz. Az áruházakban a kedvezmény az érintett termék áruházi ártáblán feltüntetett aktuális fogyasztói árából kerül levonásra.

-20% kedvezmény kupon a Orab-B elektormos fogkefére a MediaMarkt.hu oldalon
Érvényes: 2021-03-21
Bővebben

A kupon más, a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.

Kupon 15% kedvezmény a megjelölt háztartási nagygépekre a MediaMarkt.hu oldalon
Érvényes: 2020-11-15
Bővebben

A kuponajánlat 2020. november 12–15-ig minden MediaMarkt áruházban és a weboldalon leadott megrendelés esetén érvényes a készlet erejéig. Az áruházakban a kedvezmény az érintett termék áruházi ártáblán feltüntetett aktuális fogyasztói árából kerül levonásra. A kupon más, a termék vételárát csökkentő egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.

Kupon -20% Delonghi kávéfőző kedvezmény
Érvényes: 2020-09-13
Bővebben

A kedvezményes ajánlat 2020. szeptember 10–13-ig minden MediaMarkt áruházban és a weboldalon leadott megrendelés esetén érvényes a készlet erejéig.Az áruházakban a kedvezmény az érintett termék áruházi ártáblán feltüntetett aktuális fogyasztói árából kerül levonásra. A kupon más, a termék vételárát csökkentő egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, az aktuális reklámújságban szereplő termékekre nem érvényes.

20% kedvezmény a megjelölt Rowenta padlóápolási termékekre
Érvényes: 2020-09-13
Bővebben

A kedvezményes ajánlat 2020. szeptember 10–13-ig minden MediaMarkt áruházban és a weboldalon leadott megrendelés esetén érvényes a készlet erejéig.

5-37% kedvezmény okostelefonokra a MediaMarkt-tól
Érvényes: 2020-09-09
Bővebben

Az ajánlat 2020.08.25-től 2020.09.06-ig, de legfeljebb a készlet erejéig valamennyi MediaMarkt áruházban és a weboldalunkon leadott megrendelés esetén érvényes. Webáruházi vásárlás esetén az Outlet címkével ellátott termékekre nem vonatkozik. Áruházi átvétellel leadott webáruházi megrendelés esetén, az átvétel során további kedvezmény nem érvényesíthető. Áraink az áfát tartalmazzák. Az ajánlat más akcióval, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk.

Media Markt kuponnapok
Érvényes: 2019-08-19
Bővebben

Az első Media Markt áruházunkat 1997. március 11-én nyitottuk meg Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztató elektronika terén. Két év múlva, 1999-től már a Westend City Centerben is elérhetőek voltunk, a kétezres években pedig erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdtünk. Emellett a fővárosban és környékén is nyitottunk új áruházakat. Jelenleg, összesen 24 Media Markt áruházat üzemeltetünk országszerte.

Őrölt akciók a MediaMarkt-nál
Érvényes: 2019-04-23
Bővebben

Kizárólag 2019.04.17-től 2019.04.23-ig, de legfeljebb a készlet erejéig minden MediaMarkt áruházban és a www.mediamarkt.hu webáruházban leadott megrendelés esetén érvényes. Az áruházakban a kedvezmény az érintett termék áruházi ártáblán feltüntetett aktuális fogyasztói árából kerül levonásra. A kupon más, a termék vételárát csökkentő egyéb kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Egy kupon márkánként egy termékre, egyszeri alkalommal váltható be és készpénzre nem váltható. Áruházban való vásárlás esetén az érvényesítéséhez fordulj munkatársainkhoz! Webáruházi vásárlás, megrendelés esetén az akcióban részt vevő termékek mellett már a kedvezményes fogyasztói árak kerültek a webáruházban feltüntetésre.