Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Az első Media Markt áruházat 1979-ben Münchenben 4 magánszemély alapította. Üzletstratégiájuk újdonságnak számított: márkás termékek széles választéka (legalább 40 ezer féle termék áruházanként), nagy alapterületű áruházban, alacsony árakon, jellegzetes reklámmal és újszerű vállalati kultúrával.

Media Markt Black Friday

Üdvözlünk a MediaMarkt Black November kampányában, ahol exkluzív ajánlatok várnak mind az áruházainkban, mind a webáruházunkban. Kiemeljük, hogy ezek az ajánlatok kizárólag a Black November termékként kijelölt készülékekre vonatkoznak, így érdemes elkapkodnod a lehetőséget. Az akcióban részt vevő termékek készlete korlátozott, tehát a gyorsaság a kulcsszó – aki hamarabb érkezik, az hamarabb választhat a csúcsminőségű termékek közül. Ne hagyja ki a Black November kínálatát, mert egyszerűen nincs jobb idő beszerezni a kívánt elektronikai eszközöket!

Mit vásárolhatunk az akció ideje alatt?
Több ezer kedvezményes termékkel találkozhatsz a Black Friday ideje alatt. A legtöbben ilyenkor LED TV-t, konzolt,kávéfőzőt, valamint háztartási kis- és nagygépeket vásárolnak.

Rugalmasság

A MediaMarkt szorosan figyelemmel kíséri a Black November kampány alakulását, és fenntartja a jogot, hogy a kampánnyal érintett termékajánlatokat módosítsa, azok érvényességét korlátozza, meghosszabbítsa vagy akár teljesen megszüntesse.