Kuponok és Akciók

Összes 3 Kuponkódok 6 Akciók 3
Marionnaud

Kupon – 25% kedvezmény 19 000 Ft-os összeghatártól a Marionnaud.hu-n

Kupon - 25% kedvezmény 19 000 Ft-os összeghatártól a Marionnaud.hu-n

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-30 🏷️ 31x felhasznált

-25%

Kód mutatása ..FF25
Marionnaud

Akicó- 25% kedvezmény bármely sminktermékre online a Marionnaud.hu-n

Kupon - 25% kedvezmény bármely sminktermékre online a Marionnaud.hu-n

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-30 🏷️ 84x felhasznált

-25%

Érdekel
Marionnaud

Akicó SPRING SECENT -30% kedvezmény az 50 ml-es parfümökre a Marionnaud webshopban

Akicó SPRING SECENT -30% kedvezmény az 50 ml-es parfümökre a Marionnaud webshopban

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-04-30 🏷️ 34x felhasznált

-30%

Érdekel

KIK VAGYUNK?

A Marionnaud Magyarországot az A.S. Watson Group üzemelteti, amely a világ legnagyobb nemzetközi egészségügyi és szépségápolási kiskereskedője, több mint 16 000 üzlettel, 12 márka alatt, 28 piacon és több mint 130 000 alkalmazottal világszerte. A 2022-es pénzügyi évben az A.S. Watson Group 22 milliárd dolláros bevételt ért el. Évente több mint 5,5 milliárd vásárlót szolgálunk ki az O+O (Offline és Online) technológiával támogatott platformjainkon keresztül.

A Marionnaud Group Európa egyik legnagyobb luxus szépségápolási kiskereskedője, amely 9 piacon több mint 700 offline és online üzlettel rendelkezik, és több mint 4200 embert foglalkoztat.

A HELY, AHOL NŐNEK KELL LENNI!

A hely, ahol luxus termékekkel kényeztetheti magát, nyugodt környezetben kipróbálhatja szépségápolási kezeléseinket, és megtalálhatja mindazokat a termékeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy nőnek érezze magát. Egy hely, ahol szakértő tanácsadóinktól a legnagyobb figyelmet kapja, és ahol 100%-ban eredeti termékeket kínálunk. Luxus márkák, exkluzív termékkollekciók, csak a legjobbak!

Marionnaud APP

A marionnaud alkalmazásról

Exkluzív üzlethálózatunk minden munkatársa folyamatos, márkaspecifikus képzésen és továbbképzésen vesz részt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önnek!

Különös figyelmet fordítunk törzsvásárlóinkra. Zártkörű VIP-rendezvényeinken vendégeink nemcsak az újdonságokat tekinthetik meg, hanem a márkák képviselői is a helyszínen vannak, hogy segítsenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb termékeket és termékcsaládokat.

A MINŐSÉG AZ ÖN AJTAJÁIG ÉRKEZIK!

A Marionnaud webáruház részletes tájékoztatást nyújt az egyes márkákról és termékeikről, és gondoskodik azok gondos eljuttatásáról a vásárlókhoz.

Ha a tökéletes illatot keresi, ha bőrének biztonságos és bevált kezelésre van szüksége, de nincs ideje felkeresni a parfümériát, rendeljen online! Minden online rendeléshez exkluzív ajándék jár.

Ha Önt is lenyűgözi a luxus, a parfümök világa, szeretné kipróbálni a különböző bőrtípusokra való krémeket, hajápolási termékeket, és szeretne a ma divatos sminkekkel a lehető legjobban kinézni, látogasson el parfümériánkba vagy vásároljon online. Nálunk otthon érezheti magát.
Marionnaud parfüméria – az Ön parfümériája.