Líra könyv

-20% kedvezmény az akcióban megjelölt könyvekre a Líra.hu oldalon

Állandó akció a Líra weboldalán, ahol -20% kedvezm...Bővebben

Állandó akció a Líra weboldalán, ahol -20% kedvezménnyel vásárolhatsz könyveket. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-13 1394x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Líra könyv kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Líra könyv webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Líra könyv fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Líra könyv kuponkódjairól, akcióiról
Líra könyv üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Líra könyv online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Húsvéti akcó akár -60% kedvezmény a Líra.hu webshopban
Érvényes: 2022-04-30
Bővebben

Érvényes április 30-ig

-30% kedvemény meselönyvekre a Líra.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

-30% , de akár 80% kedvezménnyel is vásárolhat mesekönyveket a Líra webáruházában csak Novemberben.

-20% kedvezményt biztosít könyvvásárlás esetén
Érvényes: 2021-09-13
Bővebben

A kedvezménykupont a promócióban részt vevő Líra Könyvesboltokban, Líra-Móra Könyvesboltokban, Rózsavölgyi és Társa boltjaiban és a lira.hu webáruházban válthatja be.

A kupon 20% kedvezményt biztosít könyvvásárlás esetén (kivéve tankönyvek, szótárak és akciós könyvek). A kedvezmény egyszeri alkalommal vehető igénybe a promóció ideje alatt, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze!

Ingyenes szállítás 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén a Líra üzleteiben
Érvényes: 2019-09-30
Bővebben

Ingyenes szállítás 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén