Ne maradj le Libristo kuponkódjairól, kedvezményeiről


Libristo üzletről bővebben

Fiatal csapat vagyunk, akiket más szemszögből érdekelnek a könyvek. Választékunkat naponta bővítjük különböző nyelvű és műfajú darabokkal, gyarapítva ezzel a több millió példányt számláló kínálatunkat.

Nem szabunk határt a könyveknek – ennek köszönhetően webáruházunkban megtalál mindent, amit épp keres: újdonságokat, örökzöldeket, valamint a magyar és világirodalom bestsellerjeit is. Könyvek a világ minden tájáról egy helyen, egy postaköltségért.

Kínálatunk folyamatosan bővül és fejlődik. Részben Önöknek köszönhetjük, hogy számos díj boldog tulajdonosai lehetünk, s hálánk jeléül törzsvásárlói programot, akciókat és a termék visszaküldésére meghosszabbított határidőt kínálunk. Ha megtévesztette Önt a könyv borítója, egy hónapon belül visszaküldheti a terméket, és kiválaszthat egy újat könyvespolca tárházába. Nagyra becsüljük a könyveket, de elsősorban Önök, kedves Olvasóink, a legfontosabbak számunkra.

Hiszünk benne, hogy az olvasás jó hatással van az emberek előre haladására, jobbá teszi a körülöttünk lévő világot, ezért bővítsük együtt könyvtárát és legyünk mindig “egy lappal előbbre”.

Hogyan használd fel Libristo üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Libristo partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Libristo partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.