Kuponok és Akciók

Összes 2 Kuponkódok 6 Akciók 3
Libri

Akció Februári könyvakció – akár – 50% a megjelölt könyvekre a Libri.hu oldalon

Akció Februári könyvakció - akár - 50% a megjelölt könyvekre a Libri.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-02-29 🏷️ 57x felhasznált

-50 %

Érdekel
Libri

Akció – akár – 70% a magyar irodalomra a Libri.hu-n

Akció - akár - 70% a magyar irodalomra a Libri.hu-n

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: 2024-02-29 🏷️ 43x felhasznált

-70%

Érdekel

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. 1991-ben jött létre az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként. Az örökölt bolthálózat és szervezeti struktúra korszerűsítésével és folyamatos bővítésével, több mint 600 főt foglalkoztatva, a libri.hu webáruházzal és folyamatosan növekvő forgalommal az ország egyik legnagyobb könyvforgalmazójává vált.

A cég piaci sikereit az elmúlt években számos díj is igazolta: többször elnyerte a kiadók és a könyvszakma képviselői által megszavazott Év Könyvkereskedője címet, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját, valamint a független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri által odaítélt Superbrands és MagyarBrands címeket.

Könyvesboltjaink a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) több rangos szakmai díját is elnyerték: az Év fővárosi könyvesboltja címet háromszor a  Allee, az Év vidéki könyvesboltja címet pedig kétszer a debreceni Forum Könyvesbolt kapta.

Büszkék vagyunk ezekre a díjakra, és reméljük, hogy az elkövetkező években is kiérdemeljük az elismerést, amit nemcsak ezekkel a díjakkal, hanem vásárlóink bizalmával is.