Libri legújabb akciója
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Libri kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Libri webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Libri fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Libri kuponkódjairól, akcióiról
Libri üzletről bővebben

Az 1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és folyamatos bővítésével, több mint 600 fő foglalkoztatásával, 56 Libri Könyvesbolttal, a libri.hu webáruházzal és több mint tizenöt milliárd forintos éves forgalommal az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.


Használja a kedvezményes kupont az Libri online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

20-80% kedvezmény Black Week a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-26
Bővebben

Itt a kihagyhatatlan kedvezmények hete: Black Week a Librinél! Több mint 10 000 könyv és e-könyv 20-80% kedvezménnyel* vásárolható meg egy egész héten át: 2022. november 18-25. között. Kényelmesen, otthonról vagy épp út közben, válogasson webáruházunkból kedvére! Az egyes termékekre vonatkozó akciók részletei, szabályzatai a termékleírások alatt találhatóak meg.
*A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest 20-80%, az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához (Online ár, Korábbi ár) képest maximum 78%.

1+1 akció a Libri weboldalán
Érvényes: 2022-07-01
Bővebben

A kettő kétszer jobb az egynél, különösen, ha könyvekről van szó! Válogasson nyári olvasmányokat a Maxim Kiadó 1+1 akciójából, és vesse bele magát az olvasás örömébe! A listában szereplő könyvek vásárlása esetén két könyv közül az alacsonyabb árút ajándékba adjuk önnek. Kérjük, mindkét könyvet helyezze a kosarába! Akciós ajánlatunk 2022. június 1-30. között érvényes.

30-60% kedvezmény szép írók tollából a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2022-04-30
Bővebben

Április a szépirodalom hava a Librinél: a nemzetközi és magyar kortárs irodalmat felsorakoztató válogatásunkban nemcsak nyomtatott, de hangoskönyveket is talál. Vásároljon 30-60% kedvezménnyel, ismerjen meg új történeteket! Akciós ajánlatunk 2022. április 1-30. között érvényes.

30-50% kedvezmény egy év könyveire a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2022-03-01
Bővebben

Lemaradt róla tavaly? Semmi gond, most akciósan beszerezheti! 2021 számtalan jó könyvvel örvendeztette meg az olvasókat, melyeket most egy helyre gyűjtöttünk. Nézzen szét kínálatunkban, válogasson könyvespolcára új olvasnivalókat 30-50% kedvezménnyel! Akciós ajánlatunk 2022. február 1-28. között érvényes.

1+50% kedvezmény a 2. könyvre a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2022-01-25
Bővebben

Induljon minél több olvasnivalóval az év! Keresse a sárga matricával megjelölt könyveket, hiszen egész januárban kedvezményesen juthat hozzájuk: válasszon kettőt, és a második könyv árának a felét mi álljuk!

20-80% Adventi varázslat több ezere ajnádékötlet a Lbri.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-25
Bővebben

Az adventi készülődéshez hozzátartozik a legjobb ajándékok összeválogatása is. Több ezer ajándékötletet hoztunk, hisz egy, na jó: két, vagy akár három jól megválasztott könyvvel biztos örömet okoz szeretteinek. Válogasson kínálatunkból, 2021. december 1-24. között 20-80% kedvezménnyel vásárolhat az akcióban szereplő könyvekből! Az egyes termékekre vonatkozó akciók részletei, szabályzatai a termékleírások alatt találhatóak meg.

20-70% Karácsonyi csoda akció a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-23
Bővebben

A gyerekek számára az év legvarázslatosabb időszaka kezdődik az adventtel: minden nappal közelebb kerülünk a karácsonyhoz, és még a Mikulás is ellátogat hozzájuk! Akár az ünnepi készülődéshez, akár a kiscsizmákba vagy a fa alá keres ajándékot, mesés ünnepi kínálatunkban megtalálja. Kicsikre és nagyokra egyaránt gondoltunk, az első leporellóktól az ismeretterjesztő könyvekig 2021. november 22. és december 5. között mindenből 20-70% kedvezménnyel válogathat! Az egyes termékekre vonatkozó akciók részletei, szabályzatai a termékleírások alatt találhatóak meg.

-20-60% ünnepi kedvezmény könyvekre a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Legyen az idei készülődés más, mint az eddigiek: ne hagyja utolsó pillanatra az ajándékvásárlást! Nézzen szét több mint 2000 címet felsorakoztató ünnepi kínálatunkban, és találja meg mindenkinek a leg-leg-leg könyvet ajándékba! 2021. november 1-30. között 20-60% kedvezménnyel vásárolhat az akciós listából. Akciós szabályzat

-20-70% kedvezmény gasztrokönyvekre a Libri.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-30
Bővebben

Ki ne szeretne egy jót enni? És ki ne szeretné bezsebelni a jó szakácsnak járó bókokat? Gasztrokönyves kínálatunkban Buddha-tálakhoz, kenyerekhez, vega ételekhez egyaránt talál recepteskönyveket, de ha inkább klasszikus receptgyűjteményt keres, olyat is hoztunk. Szemezgessen kínálatunkból, hisz 2021. november 1-21. között 20-70% kedvezménnyel vásárolhat a listában szereplő könyvekből! Az egyes termékekre vonatkozó akciók részletei, szabályzatai a termékleírások alatt találhatóak meg.

Kupon -20% könyvre és hangoskönyvrea Libri.hu oldalon
Érvényes: 2021-11-15
Bővebben

20% kedvezmény minden könyvre hangoskönyvre