Lelosi

Kupon – 35% a második termékre a Lelosi.hu oldalon

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépéséné...Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél. Kevesebb

Érvényes: 2 hét maradt 4x felhasznált
Lelosi

Akció – 10% kedvezmény feliratkozóknak a Lelosi.hu oldalon

Iratkozz fel a hírlevélre.
Érvényes: 2023-01-31 1x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Lelosi kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Lelosi webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Lelosi fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Lelosi kuponkódjairól, akcióiról
Lelosi üzletről bővebben

A titok az anyagban rejlik
Tökéletesség talán nem létezik, de mi a LELOSI-nál igen közel jutottunk hozzá. Termékeinket a puha anyag, a kényelem és a kiemelt tartósság különbözteti meg. A LELOSI szövetszálak kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy a lehető legjobban megközelítsük az organikus selyem érzetét. A lágy, de extrémen tartós szövetszálakat arra terveztük, hogy a szövet úgy simuljon rád, akár a második bőröd, az anyag pehelykönnyűsége pedig lehetővé teszi, hogy fesztelenül mozogj.

A LELOSI szövetszálainak tervezésekor a természetes anyagok rekonstruálására törekedtünk és arra, hogy a selyem erejét, lágyságát és puhaságát kombináljuk a kiemelkedő tartóssággal és rugalmassággal, melyek együttesen járulnak hozzá a fenntartható felhasználáshoz. Az innovatív hártyaszerű anyag légáteresztő és elnyeli a nedvességet, így hosszantartó kényelmet biztosít számos helyzetben. A sorozatos fejlesztéseknek és a használókkal végzett teszteknek köszönhetően a folyamat azon szakaszába léptünk, amelyben készen állunk arra, hogy az anyagunkat az egész világ megismerje. Exkluzív kényelmet kínálunk vásárlóinknak, akik csakis a legjobbra vágynak.

Egy innovatív gondolkodásmód az anyagokról
Hiszünk abban, hogy a modern fejlesztéseknek köszönhetően a természetes szövetszálak rekonstrukciója felválthatja a selyemszálakat, emellett fejleszteni és erősíteni is tudjuk őket technológiai eljárások révén. Ahogyan a világ legelismertebb mesterszakácsai alkotják meg a saját fűszerkeverékeiket, úgy alakítjuk ki mi is azt az anyagösszetételt, amely egyedi elemek kombinációjával biztosít fenséges kényelmet. Így hoztuk létre a legpuhább, legerősebb és ugyanakor legkényelmesebb anyagot, amely a ruhagyártási folyamataink alapját képezi.

Amikor a kényelem válik a stílusoddá
A jólét egyik fontos eleme a jó megjelenés, ezért teret adtunk a kiemelkedő ötletekkel rendelkező kreatív divattervezőknek is. Az egyedi designok és a LELOSI szövetszálak felülmúlhatatlan tökéletessége garantálja a legjobb élményt, amelyet újra és újra visszaigazolnak elégedett vásárlóink tömegei. Modellejinket korlátozott mennyiségben és a minőségre hangsúlyt fektetve gyártjuk le.


Használja a kedvezményes kupont az Lelosi online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon 2-t fizet 4-et kap a Lelosi.hu oldalon
Érvényes: 2023-01-15
Bővebben

Kupon 2-t fizet 4-et kap a Lelosi.hu oldalon. Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.