Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

EGY MODERN FÉRFI SZÁMÁRA NEM MINDEGY, HOGY MIBEN JELENIK MEG!
A Legyferfi.hu egy divat web shop melyel minden férfi divatban marad. Trendi ruhákat talál, fejtől-talpig, alkalmi viseletre, de hivatalos alkalmakra is. Termézsetes a kiegészítők kínalata-melyek nélkülözhetetlenek egy tökéltes megjelenéshez. Különböző stílusok széles választékát találja kínalatunkban- melyet mindenki számára megfizethető ár jellemzi. Követjük a divat trendeket, és naponta újdonságokkal látjuk el Önöket. Ha olyan eredeti darabokat keres, amelyeket máshol nem talál meg – akkor a megfelelő címen jár, csak válasszon!

A történetünk 2013 -ban kezdődött, mikor a Buďchlap!-márkanév jelent meg Szlovákiában, amely megegyezik a magyar Legyferfi-vel! Termézsetes dolog, hogy a márka mögött egy férfi áll 🙂 A fő célunk férfiak ruhatára újjáéĺesztése új, nem mindennapi darabokkal. És mivel úgy gondoljuk, hogy a stílus nem a pénz kérdése-így a Legyferfi.hu kezdeteinktől olyan divatos darabokat talál, amelyek nem fogják túlterhelni a pénztárcáját. Eredetileg kis- két alkalmazottal rendelkező vállalatról nőttünk jelenlegi 9-tagú fiatal csapatává közép Szlovákiában, amely egyedi férfias divatot varázsol minden férfi ruhatárába. Mivel a határ nem jelent problémát számunkra, termékeink a szlovák és a magyar utcákon túl a Cseh Köztársaságban és Szlovéniában is elnyerték a modern férfiak bizalmát.

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

 • GAZDAG KÍNÁLAT
  Gondoskodunk arról, hogy mindent megtaláljon „egy tető alatt”, amihez szüksége van. Kollekciónkat úgy alakítottuk ki, hogy széleskörű választékot nyújtson bárki számára. Megtalálható nálunk több mint 5000 ruhadarab -és folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Figyelemmel kísérjük ügyfeleink érdeklődését így a legkelendőbb modellek raktáron találhatóak.
 • GYORS KÉZBESÍTÉS
  Igyekszünk a megrendelt darabokat a lehető leggyorsabban kiszállítani Önökhöz. A raktáron lévő árut a megrendelés kézhezvételétől számított 48 órán belül szállítjuk ki. A szállítóknál elérhető termékeket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kézbesítjük.
 • INGYENES SZÁLLÍTÁS
  29.000,-Ft feletti vásárlás esetén nem számítjuk fel a postaköltséget- a szállítási díjat mi álljuk!
 • ÜGYFÉLKÖZPONT
  Bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran forduljon hozzánk. Itt vagyunk az Ön számára! Segítünk, tanácsot adunk, problémat megoldunk.
 • 14 NAPOS CSERE ÉS PÉNZ VISSZA TÉRÍTÉSI GARANCIA
  Mit tegyek ha a megrendelt termék nem megfelelő, vagy nem nyeri el tetszésemet? Minden ügyfélnek joga van a megvásárolt áru visszaküldésére a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül. Vagy kicseréljük, vagy vissza utaljuk a termék összegét.
 • 148 578 ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
  Elégedett vásárlóink véleményei alapján tudjuk, hogy megbízható e-üzlet vagyunk számukra, sokéves tapasztalattal a férfi divat területén.