Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Az elmúlt néhány évben a leet azon dolgozott, hogy megfelelő szakmai és technikai háttérrel indulhasson el. Csapatuk tagjai a média, az újságírás, a tech-tudomány és a kereskedelem világából érkeztek, miközben hosszú évek óta tagjai a gamer közösségeknek is.

A LEET egy olyan gamer és esport oldal, mely naprakész hírekkel, guide-okkal, tesztekkel, filmes és szórakoztató tartalmakkal várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektet az edukációra, az értékközvetítésre és a gamerek megfelelő tájékoztatására. Legyél kezdő, vagy profi, náluk mindig megtalálhatod a számodra érdekes tartalmat.

Mit jelent a LEET?

A LEET (avagy 1337) az angol elite szó kiejtéséből eredő 1980-as években született internetes (leginkább szoftveres és gaming környezetben használatos) írásforma, ahol betűket hasonló alakú számokkal és más ASCII karakterekkel helyettesítjük. Más néven ez a leetspeak. A LEET egy szemléletmód, amely egyesíti a játék szeretetét és a professzionalizmust.

A magazinuk megjelenése után gamer webshoppal, élő Twitch streamekkel, YouTube tartalommal, rendezvényekkel bővítik tevékenységüket.