Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Leet kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Leet webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Leet fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Leet kuponkódjairól, akcióiról
Leet üzletről bővebben

Az elmúlt néhány évben a leet azon dolgozott, hogy megfelelő szakmai és technikai háttérrel indulhasson el. Csapatuk tagjai a média, az újságírás, a tech-tudomány és a kereskedelem világából érkeztek, miközben hosszú évek óta tagjai a gamer közösségeknek is.

A LEET egy olyan gamer és esport oldal, mely naprakész hírekkel, guide-okkal, tesztekkel, filmes és szórakoztató tartalmakkal várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektet az edukációra, az értékközvetítésre és a gamerek megfelelő tájékoztatására. Legyél kezdő, vagy profi, náluk mindig megtalálhatod a számodra érdekes tartalmat.

Mit jelent a LEET?

A LEET (avagy 1337) az angol elite szó kiejtéséből eredő 1980-as években született internetes (leginkább szoftveres és gaming környezetben használatos) írásforma, ahol betűket hasonló alakú számokkal és más ASCII karakterekkel helyettesítjük. Más néven ez a leetspeak. A LEET egy szemléletmód, amely egyesíti a játék szeretetét és a professzionalizmust.

A magazinuk megjelenése után gamer webshoppal, élő Twitch streamekkel, YouTube tartalommal, rendezvényekkel bővítik tevékenységüket.


Használja a kedvezményes kupont az Leet online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-21% gamer asztalra a leet.hu oldalon
Érvényes: 2021-03-31
Bővebben

– Teljes szélesség: 140 cm
– Magasság: 78.8 cm
– Mélység: 66 cm
Süllyesztett pohártartó
Rejtett kábelrendező és hosszabbító-tartó
Csúszásgátló talapzat
Asztal méretű és formájú egérpad borítás