Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Lavender Tihany kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Lavender Tihany webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Lavender Tihany fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Lavender Tihany kuponkódjairól, akcióiról
Lavender Tihany üzletről bővebben

Generációk óta a tihanyi idegenforgalom és vendéglátás területén dolgozik családunk. Édesanyánk 20 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a kereskedőknek, akik levendulás termékeket kínáltak vásárlóiknak. A fiatalabb generáció ezt továbbgondolta és létrehozta a kizárólag levendulás termékeket forgalmazó Lavender Shop Tihany üzletet. Itt nap, mint nap tapasztalhattuk, hogy a vendégek helyben készült terméket, ajándékot tihanyi emléket szeretne magával vinni az otthonába, hiszen olyan jó itt lenni…

Ezen felbuzdúlva álmodtuk meg a Lavender Tihany látványműhelyet, ahol egy profi szakmai csapattal dolgozunk azon, hogy megalkossuk a minőségi, helyben készült, tihanyi termékeket.

Bízunk benne, hogy Mindenki örömét leli a tégelyekbe zárt tihanyi csodában, amit mindannyian szeretünk és alig várjuk, hogy ismét visszatérjünk ide.

Szakmai csapatunk pharmakológus, szakgyógyszerész, szappan, illetve kozmetikum készítő, valamint lelkes és kreatív termékfejlesztő hölgykoszorúból áll.

Mindannyian azért dolgozunk, hogy megalkossuk azt a tihanyi levendulaolajból, helyben készült, natúrkozmetikai és más levendulás terméket, ami örömet, szép emléket ad és hozzájárul a Test és Lélek ápolásához.

Hosszú, szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékekkel járulunk hozzá a Test és Lélek ápolásához.

Termékeink tihanyi levendulaolajból, 100%-ban helyben készülnek.

Szeretettel várjuk Önt a Lavender Tihany világában!


Használja a kedvezményes kupont az Lavender Tihany online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Akció akár 30% kedvezmény a kiválasztott termékekre a Lavendertihany.hu odalon
Érvényes: 2023-01-01
Bővebben

Részletek a weboldalon.