Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

20% kedvezmény minden ruházati és ajándék termékre a kreativator.hu webshopban
Érvényes: 2020-05-31
Bővebben

Értékeld át az egyedi szó jelentését! Légy önmagad saját tervezésű outfitben! Visszautasíthatatlan ajánlatunkkal bekerülsz az alkotás bűvkörébe, ahonnan nehéz szabadulni! Próbáld ki online tervezőnket, hidd el, nem fogsz csalódni! Tölts fel saját képet vagy válassz egy kész motívumot a Kreativator online pólótervezőjében és öltözz a saját stílusodba.
A tervezés végeztével pipáld be a kosárnál a „Vásárlói utalvány” opciót, add meg a kuponkódot és máris jóváírjuk számodra a kedvezményt. Egyszerű igaz? Láss hozzá most!

20% kedvezmény minden saját tervezésű pólóra és ajándékra online a Kreativator.hu-tól
Érvényes: 2017-04-29
Bővebben

A Kreativator.hu webshopban saját mintás, feliratos vagy fényképes pólót, pulóvert vagy ajándékot készíthetsz pillanatok alatt az online pólótervezőben. Válassz minőségi női, férfi és gyermek póló kínálatunkból és helyezd el a kívánt motívumot a felsőn. Ajándék kínálatunk közt bögrét, párnát, táskát, kulcstartót és egyéb ötletes ajándékot találsz, amelyeket saját képpel, üzenettel tehetsz egyedivé. A pólókat másnapra továbbítjuk. Próbáld ki az online tervező által felkínált lehetőségeket, tervezz saját design pólót!

Bővebben az üzletről