Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

A K&H Csoport Magyarország elismert pénzügyi szolgáltatója, mely banki és biztosítási megoldások széles skáláját kínálja az ügyfeleknek. Az ügyfeleknek lehetőségük van okos döntéseket hozni, miközben a K&H Csoport átfogó termékpalettájából választhatnak, ami nem csupán a hagyományos pénzügyi termékeket foglalja magában.

A bank kínálata meghaladja a szokásos számlavezetést, befektetéseket, megtakarításokat, hiteleket és bankgaranciákat. Emellett kiterjed a bankkártyaszolgáltatásokra, letétkezelésre, treasury-re és projektfinanszírozásra is. A vállalati és lakossági szféra számára is számos lehetőséget kínál, és minden ügyfél igényére szabott megoldásokat nyújt.

A prémium banki szolgáltatások a K&H Csoportnál kiemelkedő figyelmet kapnak. A prémium ügyfelek számára kínált szolgáltatások magas szintű személyre szabást és exkluzivitást nyújtanak, az ügyfelek igényeire szabva.

Az alapkezelés terén a K&H a befektetési alapokban rejlő lehetőségek széles skáláját kínálja. Az ügyfelek számára lehetőség nyílik részvényekbe, kötvényekbe és egyéb pénzpiaci eszközökbe történő befektetésekre. A cél az, hogy az ügyfelek hozamokat generáljanak és portfóliójukat diverzifikálják.

A lízing szolgáltatás a vállalatok és vállalkozások számára lehetőséget kínál a gépjárművek, berendezések és ingatlanok finanszírozására. Rugalmas feltételeik és egyedi konstrukcióik révén a K&H  lízingmegoldásai a vállalati szektor számára is vonzóvá teszik őket.

Az életbiztosítás terén a K&H Csoport arra összpontosít, hogy az ügyfelek számára biztosítson fedezetet a kockázatok ellen. Életbiztosítási termékeik rugalmasak és személyre szabhatók, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy megfelelő védelmet válasszanak saját és családjuk számára.

A vagyon- és felelősségbiztosítások körében a K&H Csoport szintén széles választékot kínál. A vagyonbiztosítások védelmet nyújtanak a különböző vagyongépek, például ingatlanok, járművek és értéktárgyak ellen. A felelősségbiztosítások pedig az ügyfelek jogi felelősségére fókuszálnak, biztosítva az esetleges kártérítési igények fedezetét.

Az értékpapír kereskedelem lehetőséget ad az ügyfeleknek a részvények, kötvények és más pénzpiaci eszközök kereskedelmére. A K&H Csoport által nyújtott szolgáltatások révén az ügyfelek aktívan részt vehetnek a tőzsdei kereskedésben, segítve a portfóliójuk növekedését és diverzifikációját.

A K&H Csoport elkötelezett abban, hogy a pénzügyi szolgáltatások terén innovatív és hatékony megoldásokat kínáljon az ügyfeleknek. Az állandó fejlesztések és a magas színvonalú ügyfélszolgálat révén a K&H Csoport folyamatosan erősíti pozícióját a pénzügyi szektorban, és kiemelkedő élményt biztosít ügyfeleinek.